Surpriza pe care a primit-o fetița actriței Edith Gonzalez de la mama ei, după moartea acesteia. Era totul promis

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 18:51
Surpriza pe care a primit-o fetița actriței Edith Gonzalez de la mama ei, după moartea acesteia. Era totul promis
Edith Gonzalez i-a organizat petrecerea de 15 ani fiicei sale. Sursa foto: TV Azteca

Constanza, fetița actriței Edith Gonzalez, a avut parte de o surpriză pe care mama ei i-a pregătit-o încă de când era în viață. Marele regret al fostei protagoniste din telenovelele Salome și Inimă sălbatică a fost că a plecat dincolo fără să fie prezentă la aniversarea de 15 ani a fetei sale, a cărei petrecere a organizat-o chiar ea.

Cadoul lăsat de Edith Gonzalez fiicei sale, Constanza

Multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu fiica actriței având în vedere că nu se înțelege deloc cu tatăl ei biologic, iar soțul lui Edith Gonzalez, cel care a crescut-o și care a fost ca un adevărat tată pentru ea, este și el bolnav de cancer, iar medicii nu îi mai dau mulți ani de trăit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fratele lui Edith, Victor Manuel, a declarat pentru presa mexicană că fata este pe mâini bune și că Lorenzo, cel care a rămas văduv, are grijă de fata actriței ca de ochii din cap. De altfel, actrița i-a făcut o mare surpriză înainte să moară. Aceasta i-a organizat în detaliu petrecerea de 15 ani, iar fata a aflat acest lucru abia acum și a fost extrem de emoționată.

Edith Gonzalez avea cancer ovarian. Sursa foto: Tv y Novelas

Cum a reacționat fiica lui Edith când aflase că mama ei avea cancer

„Când a aflat că am cancer, și-a petrecut următoarele trei săptămâni dormind la capul patului meu. Ea nu și-a abandonat nico clipă mama. Este cireașa de pe tort pentru mine”, a declarat Edith despre relația cu fiica ei după ce i-a spus acesteia ce situație medicală are.

„Lorenzo este foarte bine. Singura lui suferință este absența surorii mele”, a declarat fratele lui Edith Gonzalez asigurând presa mondenă din Mexic că se va ocupa de Constanza așa cum a făcut-o și până acum. Edith Gonzalez s-a stins pe 13 iunie 2019 în urma recidivării cancerului ovarian, boală care i-a fost depistat în anul 2016.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×