Răvășitor! Ce a făcut Edith Gonzalez în ultimele clipe din viață: “I-au cântat o melodie”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
21/06/2019, 12:45
Răvășitor! Ce a făcut Edith Gonzalez în ultimele clipe din viață: “I-au cântat o melodie” GALERIE FOTO
Edith Gonzalez a murit într-un spital din Mexic. Sursa foto - facebook

Răvășitor! Fratele lui Edith Gonzalez a povestit într-o emisiune TV ce a făcut actrița în ultimele clipe din viață. Victor Manuel a mers în platourile unei televiziuni, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri. Printre altele, acesta a spus că fiica lui și fiica actriței i-au cântat o melodie lui Edith Gonzalez înainte ca vedeta să închidă ochii definitiv. „A murit liniștită. Fetele sale, pentru că o includ și pe fiica mea, i-au cântat o melodie la chitară. În timp ce ele cântau, Edith s-a dus lin și a adormit de tot”, a zis Victor Manuel

Răvășitor! Ce a făcut Edith Gonzalez în ultimele clipe din viață

Edith Gonzalez a încetat din viață în urmă cu doar câteva zile. Actrița a fost diagnosticată în trecut cu cancer ovarian, dar aparent, aceasta se vindecase de boală. Din păcate, maladia a recidivat şi doctorii n-au mai avut ce să facă. Trebuie specificat că Edith a fost optimistă și a încercat în toate aparițiile publice să glumească pe seama bolii. Astfel, după ce a rămas fără păr din cauza ședințelor de chimioterapie, vedeta obişnuia să spună că îi place cum îi stă cu chelie

Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie sa rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe” , povestea Edith Gonzalez, în urmă cu mai bine de doi ani.

Răvășitor! Ce a făcut Edith Gonzalez în ultimele clipe din viață Edith Gonzalez
Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Sursa foto – facebook

Cine a fost Edith Gonzalez

Edith Gonzalez s-a întâlnit cu fanii din România în 2007, atunci când a avut chiar și o apariție într-o telenovele autohtonă, Inimă de țigan, difuzată de Acasă TV. Telespectatorii și-o amintesc cel mai bine pentru personajul interpretat în „Salome”, producție care s-a bucurat de un real succes în rândul românilor, la începutul anilor 2000.

De altfel, Edith Gonzalez a jucat în mai multe telenovele de mare succes, multe dintre ele difuzate de Acasă TV. Printre succesele ei se numără telenovele și filme precum „Mujer de madera”, „Salome”, „Corazon salvaje”, „Trampa infernal”, „Atrapados”, „Los complices del infierno”, „Salon Mexico”, „Adios Lagunilla, adios” și „Fabricantes de panico”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×