Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea! Ce a vrut să facă familia după moartea ei

Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea! Ce a vrut să facă familia după moartea ei GALERIE FOTO
Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea

Actrița Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea până la ultimul detaliu! Chiar dacă moartea actriței mexicană de telenovele a luat prin surprindere pe toată lumea, singura care nu a vrut să fie surprinsă a fost chiar chiar vedeta respectivă.

Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea imediat cum a recidivat cumplita boală

Așadar, Edith Gonzalez a acționat în consecință și a lăsat instrucțiuni precise despre cum să se desfășoare propria sa înmormântare. Edith Gonzalez, în vârstă de 54 de ani, și-a dat seama că nu mai are mult de trăit, atunci când a aflat că i-a recidivat cancerul ovarian.

Vedeta a ținut ascunsă gravitatea bolii și a rugat presa să nu mai vorbească despre asta, pentru că zvonurile îi sperie familia. Ea i-a cerut fratelui ei, Victor Manuel, să o deconecteze de la aparate odată ce intră în moarte cerebrală și să „o lase să plece din această lume în pace”.

Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea
Edith Gonzalez şi-a planificat înmormântarea

Edith Gonzales și-a dorit mariachi la propria sa înmormântare

Una dintre cele mai bune prietene ale starului mexican, Leticia Calderon, a mărturisit că Edith Gonzalez și-a dorit cântăreți mariachi la teatrul ANDA (Teatrul Național Asociația Actorilor), unde a vrut să fie depusă. Dorința i-a fost îndeplinită, iar colegii ei au avut ocazia să își ia rămas bun de la regretata actriță.

Muzicienii au cântat mai multe melodii preferate de-ale lui Edith Gonzalez, printre care „Si se dejar”, Cielo Rojo” și „Las Golodrinas”. Victor Manuel, fratele ei, a fost cel care a ținut primul un discurs în memoria ei.  Prietenii ei au declarat presei mexicane că Edith Gonzalez și-a dorit ca înmormântarea ei să nu fie una tristă.

„A vrut să plece în pace. Așa a fost  mereu stilul ei. Elegantă și rafinată, până în ultima clipă”, a declarat Cyhtia Klitbo, o prietenă de-ale actriței, potrivit infobae.com. Mauricio Islas și fratele lui Edith au primit de la aceasta instrucțiuni detaliate legate de înmormântare.

Actrița de origine mexicană a lăsat totul pregătit. Mai mult, ea a cerut familiei sale să nu o lase pe fiica ei de 14 ani, Constanza, să vorbească cu presa, pentru că acest lucru ar putea să o afecteze cumplit. După moartea lui Edith Gonzalez, familia ei a dat un singur comunicat de presă, apoi nu a mai vorbit deloc cu jurnaliștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×