Mama lui Bogdan Șeitan, distrusă de durere după moartea cântărețului. Mesajul emoționant postat în memoria sa: “Odă pentru Bogdan”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/09/2019, 10:37
Mama lui Bogdan Șeitan, distrusă de durere după moartea cântărețului. Mesajul emoționant postat în memoria sa: “Odă pentru Bogdan” GALERIE FOTO
Mama lui Bogdan Șeitan, mesaj plin de durere dupa moartea fiului sau. Sursa foto: antena3.ro

Mama lui Bogdan Șeitan, cântărețul de muzică populară decedat la doar 31 de ani, a postat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare. Femeia se întreabă de ce a trebuit să moară fiul său. ”Odă pentru Bogdan”. Așa se numește mesajul scris de mama lui Bogdan Șeitan.

Mama lui Bogdan Șeitan, mesaj plin de durere după moartea fiului său

Destinul a fost crud cu artistul de muzică populară Bogdan Șeitan… el s-a stins din viață la 31 de ani, în urma unei scurte suferințe, relatează spynews.ro. Regretatul interpret făcea parte din Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” din Câmpina, dar și din Ansamblul Folcloric “Perinița” al Centrului Cultural Județean Prahova.

”ODA PENTRU BOGDAN

nu e bine sa te intrebi,DE CE? insa eu o sa intreb intodeauna ,de ce el;puiul meu,care pe nimeni nu a deranjat sau suparat? era facut din iubire,dragoste si daruire,nu exista ;”al meu”tot ce avea era ;al nostru UN INGER,BLAND,FRUMOS,CALD care a luat cu el tot ce pretuiam mai mult in viata;

Mama lui Bogdan Șeitan, mesaj plin de durere dupa moartea fiului sau
Mama lui Bogdan Șeitan, mesaj plin de durere dupa moartea fiului sau. Sursa foto: kanald.ro

”Înger frumos, Dumnezeu să te ierte”

Acum au ramas ceilalti,langa care trebuie sa fiu,am nevoie de putere si rabdareINGERUL MEU;B-G-D,durerea unei mame nu poate fi exprimata si nici spusa;cuvintele sunt prea sarace,mergi in pace;INGER FRUMOS! DUMNEZEU SA TE IERTE( pentru cele gresite si cele nefacute,erai prea tanar,iar daca ceva a fost…………………..fara voie sau stiinta!

DUMNEZEU SA-L IERTE! acum e in grija ta DOAMNE ajuta-l sa aiva liniste si pace;de acum TU ESTI INGERUL NOSTRU stim ODA PENTRU EIUL MEU;INGERUL BOGDAN! ca o sa ne veghezi si o sa ne porti de grija,la fel cum ai facut-o si aici.MAMA SI BUNICII cine doreste sa -si i-a ramas bun ;sambata la ora 11:30 la biserica din piata ,va ramane timp de o ora,la 1 2 are loc inmormantarea la noul cimitir din slobozia,asteptam pe toti cei care l-au pretuit ca de cunoscut……………..cred ca l-au cunoscut destui.

INGER DRAG PE PAMANT,ieri;11 /09/2019.inima ne-ai frant e gol in urma ta,cine ne va mangaia? ramane sora ta cu puiul ei micut si sotul ei dragut,care la capatai ti-au stat; 3 zile s-au rugat si apoi sufletul l-ai sfaramat,te asteptau la usa frumos, ca o papusa dar a iesit un medic barbos si ne-a intors LUMEA PE DOS. AMIN! VESNIC VEI TRAI IN INIMILE NOASTRE!”, a scris mama lui Bogdan Șeitan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×