Aida Preda, mesaj sfâşietor în ziua înmormântării lui Marcel Toader: “Trăiţi-vă viaţa”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/08/2019, 12:23
Aida Preda, mesaj sfâşietor în ziua înmormântării lui Marcel Toader: “Trăiţi-vă viaţa”
Aida Preda și Marcel Toader erau foarte buni prieteni. Sursa foto: bzi.ro

Miercuri, 7 august este o zi tristă pentru întreaga suflare a showbiz-ului românesc, întrucât astăzi are loc înmormântarea lui Marcel Toader, trecut în neființă weekend-ul trecut, la doar 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. O persoană extrem de apropiată omului de afaceri a transmis un mesaj tulburător, chiar înainte ca acesta să fie condus pe ultimul drum.

Mesajul Aidei Preda, înainte de înmormântarea lui Marcel Toader

Este vorba despre Aida Preda, artistă, psiholog de profesie și foarte bună prietenă cu fostul jucător de rugby. Într-un text publicat pe rețelele de socializare, aceasta îi îndeamnă pe toți cei care îi urmăresc activitatea să trăiască viața la intensitate maximă, pentru că nu se știe niciodată ce poate aduce ziua de mâine.

Asta spunea  în urmă cu câteva luni Marcel Toader si astăzi nu mai pot spune decât că: ?? Mâine la orele 13:00 va avea loc slujba de înmormântare, la Biserica Cimitirului Central/Constanţa, după care o să fie condus pe ultimul drum la cimitirul din comuna Cumpăna/Constanţa. Atât de fragilă e viaţa ? trăiti-vă viaţa frumos că nimeni, niciodată nu poate ştii ce se întamplă în viitor, nici măcar mâine”, a scris Aida pe contul personal de Facebook.

Marcel Toader este condus astăzi pe ultimul drum. Sursa foto: click.ro
Marcel Toader este condus astăzi pe ultimul drum. Sursa foto: click.ro

Mama lui Marcel Toader, sfâșiată de durere după moartea omului de afaceri

La rândul său, mama lui Marcel Toader a încercat să identifice cauzele care au deerminat producerea unei astfel de tragedii. Chiar dacă s-a speculat că stresul și problemele financiare ar fi agravat starea de sănătate a fiului său, Rădița Toader susține că nu știa nimic despre astfel de lucruri.

L-am sunat într-o duminică şi mi-a spus, mami, nu mă simt prea bine, că am muncit la o piscină. I-am spus, mai fă o pauză o săptămână. Apoi când l-am mai sunat mi-a spus că se simte bine. Eu îl întrebam e adevărat că o să pleci din casă? Nu, mami, de ce te iei după vorbe? Nu s-a văitat niciodată”, a declarat mama lui Marcel Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×