Doliu în lumea muzicii! Bogdan Șeitan a murit la 31 de ani

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/09/2019, 08:37
Doliu în lumea muzicii! Bogdan Șeitan a murit la 31 de ani
Bogdan Șeitan a murit la vârsta de doar 31 de ani. Sursa foto: Facebook.com

Bogdan Șeitan, un cunoscut cântăreț de muzică populară a murit la vârsta de doar 31 de ani. Interpretul s-a stins din viață după o scurtă suferință și a lăsat în urma sa multă durere și lacrimi.

Bogdan Șeitan a murit la o vârstă fragedă

Un interpret de muzică populară a murit la o vârstă foarte fragedă. Bogdan Șeitan s-a stins din viață după o scurtă suferință la doar 31 de ani. Prietenii și familia sunt în stare de șoc și nu pot accepta faptul că muzicianul nu mai este printre noi. Pe pagina sa de Facebook apropiații au scris zeci de mesaje de condoleanțe.

Artistul a început să cânte de o vârstă foarte mică. Bogdan Șeitan a fost solist în Ansamblul Folcloric Ghiocelul din Câmpina, dar și în Ansamblul Folcloric Perinița. „Cum am scăpat de emoții? Am realizat că dacă devii una cu melodia, nu mai ai timp de emoții. Și am realizat că trebuie să-i fac pe oamenii care mă ascultă să simtă ce simt eu”, a declarat artistul cu câțiva ani în urmă despre pasiunea sa, muzica.

Muzicianul avea o voce caldă și frumoasă
Bogdan Șeitan era solist vocal în Formația Melody Câmpina. Sursa foto: Facebook.com

Nu se cunoaște motivul pentru care a murit Bogdan Șeitan

Bogdan Șeitan a încetat din viață subit. În momentul de față nu se cunosc cauzele care au dus la moartea tânărului muzician. Rudele, prietenii și apropiații nu își pot reveni după moartea artistului. Muzicianul era un membru activ al comunității și era foarte iubit și îndrăgit de public.

Muzicianul este din Câmpina și a făcut parte din formația Melody Câmpina. Bogdan Șeitan rămâne în amintirea românilor ca un om cu zâmbetul pe buze, talentat și cu o voce caldă și frumoasă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×