Mama cunoscutei prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey a murit. Vernita Lee avea 83 de ani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 16:35
Mama cunoscutei prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey a murit. Vernita Lee avea 83 de ani
Mama iubitei Oprah s-a stins din viață!

Din păcate, mama uneia dintre cele mai iubite prezentatoare TV s-a stins din viață la 83 de ani, chiar de Ziua Recunoștinței. Anunțul decesului acesteia a fost făcut public de către nepoata vedetei, Alisha Hayes, potrivit TMZ.

Din păcate, este cunoscut foarte bine faptul că Oprah și mama sa nu au fost deloc apropiate, din cauza faptului că Vernita Lee a dat-o spre adopție după ce s-a născut. Iată povestea tristă de viață a celei uneia din cele mai cunoscute vedete din toată lumea!

Oprah, în doliu! Vedeta și-a pierdut mama

Din nefericirea, Oprah Winfrey este în doliu! Mama sa, Vernita Lee a decedat la vâsta de 83 de ani. Oprah nu a avut o relație obișnuită cu părinții săi, dat fiind faptul că aceasta a fost dată spre adopție. Vernita s-a mutat în Milwakee după puțină vreme după ce a născut-o pe vedetă, așa că fetița a fost crescută de către bunici, iar Oprah și-a cunoscut mama la vârsta de 6 ani.

Mama vedetei Oprah, Vernita Lee
Mama vedetei Oprah, Vernita Lee

Cu toate acestea, timpul petrecut împreună a fost extrem de scurt. În anul 1963, Vernita a născut-o pe sora vedetei. Acesta a fost momentul separării definitive, căci a fost dată pentru adopție. Oprah a aflat de existența surorii sale abia în anul 2010. Din păcate, Patricia, a decedat cu mulți ani înainte de a o cunoaște, din cauza dependenței de cocaină, astfel că Oprah nu a mai avut ocazia niciodată să o vadă fizic.

Relații Vernita Lee

Mama prezentatoarei Oprah Winfrey a avut numeroase relații de iubire, care s-au concluzionat cu nașterea unor copii. Pe lângă Oprah Winfrey și Patricia, aceasta a mai avut un băiat, Jeffrey, care a decedat în urma bolii HIV/SIDA în anul 1989, dar și încă alte două fete: Meghan și Sade.

Cu toate că viața a împins-o să nu aibă parte de o relație obișnuită cu mama sa, nu a urât-o. Oprah a invitat-o într-una din edițiile propriei emisiuni, la începutul anului 1990, făcând primul pas spre împăcare, cu toate că i-a făcut mult rău, aceasta era dispusă să ierte.

Mesajul prezentatoarei Oprah Winfrey, după decesul mamei

Oprah nu a putut avea o relație normală cu familia sa, dar peste ani, a încercat să aibă una. Vedeta a căutat-o și a iertat-o pe Vernita Lee. După ce vestea tragică a fost făcută public, Oprah a lăsat un mesaj emoționant despre decesul mamei sale. „Puneam mereu întrebarea…ce este o mamă? Ce ar trebui să simți despre mama ta? Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru condoleanțele regretabile la adresa decesului mamei mele, Vernita Lee. Oferă familiei un confort știind faptul că a trăit viață bună și că acum este în pace”, a fost mesajul vedetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×