Fetele cuplului Obama, concepute in vitro! În autobiografia pe care Michelle Obama o lansează se află toate detaliile

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
10/11/2018, 12:20
Fetele cuplului Obama, concepute in vitro! În autobiografia pe care Michelle Obama o lansează se află toate detaliile
Michelle Obama a dezvăluit în autobiografia ei că fetele sale sunt concepute in vitro

Fetele cuplului Obama au fost concepute in vitro. Michelle Obama a povestit totul în autobiografia sa, pe care o va lansa printr-un turnel în diferite săli polivalente din SUA. Conform informațiilor din presă, zeci de mii de americani au scos din buzunar între 30 și 1.000 de dolari pentru a fi prezenți marți, 13 noiembrie, la lansarea cărții ”Becoming”. Fosta primă doamnă a SUA a gândit ieșirea în lume a cărții sale în detaliu. Aceasta va avea loc într-o sală imensă din Chicago, iar intrarea ei în scenă va fi făcută de Oprah Winfrey. De asemenea, nici Barack nu a spus ”nu” acestei noutăți, căci și el și-a scris gândurile într-o biografie ce va fi însă lansată anul viitor. Pentru publicarea cărților, soții Obama au încasat zeci de milioane de dolari.

Fosta primă doamnă din SUA a relatat fără rețineri toate momentele grele, și nu numai, din viața sa. În ”Becoming/Povestea mea” se regăsesc atât reușita conceperii celor două fiice ale cuplului, cât și amintirile lui Michelle din copilărie. ”Am resimțit avortul spontan drept un eșec personal, pentru că nu știam cât de comune sunt avorturile spontane, fiindcă nu vorbeam niciodată despre acest subiect”, a povestit fosta primă doamnă pentru abcNews.

michelle obama a dezvăluit că fetele ei sunt concepute in vitro
Fetele cuplului Obama, alături de părinții lor

Totodată, în cartea sa a vorbit și despre conflictul din trecut dintre soțul ei și Donald Trump. Aceasta și-a spus părerea despre vâlva făcută ce consta în promovarea falsă a teoriei cum că Barack Obama nu s-ar fi născut pe pământul Statelor Unite. ”A fost o încercare de diabolizare, bazată pe bigotism şi xeonofobie,” spune fosta prima doamnă.

michelle obama a dezvăluit că fetele sale sunt concepute in vitro
Michelle Obama dansând cu Barack Obama

Fetele cuplului Obama au fost concepute in vitro! În cartea fostei prime doamne din SUA se regăsesc și câteva rânduri pentru Trump

În fotografie se află Michelle Obama, alături de Trump
Michelle Obama, alături de Donald Trump

”Ce s-ar întâmpla dacă o minte îngustă ia un pistol şi porneşte spre Washington? Daca ne atacă fetele? Cu aluziile sale răuvoitoare, strigate în gura mare, mi-a pus familia în pericol. N-am să-l iert niciodată”, a mai redactat Michelle. Ca urmare, Trump a venit și el cu o replică pentru cele scrise de doamnă în cartea sa. Acesta pune totul pe seama faptului că, pentru a încasa o sumă mai mare pe cartea dânsei, trebuia să fi făcut anumite declarații controversate. ”Michelle Obama a luat o grămadă de bani pentru cartea asta şi a fost nevoită să introducă detalii cât mai controversate în ea”, a mărturisit Trump.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×