Mama Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în autorități. ”Ne dorim să fie mutat dosarul”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 18:47
Mama Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în autorități. ”Ne dorim să fie mutat dosarul”
Mama Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în nimeni. Sursa foto: romaniatv.ro

Mama Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în autorități și cere ca dosarul lui Gheorghe Dincă să fie strămutat, după ce acesta a ajuns la Tribunalul Olt.

Mama Alexandrei Măceșanu nu mai are încredere în nimeni

Femeia spune că procurorii nici nu au căutat-o pe fiica sa, decât decedată. Mama Alexandrei Măceșanu continuă să creadă cu tărie că fiica ei nu este moartă, ci a fost scoasă din țară de rețelele de proxenetism din Caracal.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat.

”Cum să mai ai încredere în poliţişti”

Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată. Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat mama fetei.

Florian Eniță a fost coordonatorul echipei care a descins în ”Casa groazei” din Caracal pentru a efectua cercetarea la fața locului. Fostul comisar-șef, pensionat la începutul acestui an, a declarat pentru ziare.com că Gheorghe Dincă a acționat singur, din punctul său de vedere. Fostul om al legii a descris ceea ce a găsit în casa lui Dincă, dar i-a făcut și o scurtă caracterizare.

Florian Eniță spune că s-a declarat șocat de ceea ce a descoperit în timpul cercetării efectuate la fața locului și, din punctul său de vedere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au trecut prin zile de coșmar.

”Abia când am ajuns la reconstituirea din septembrie, câte o zi pentru fiecare victimă în parte, am înțeles calvarul prin care au trecut cele două fete. A fost ceva chiar incredibil, până atunci nu mă gândisem decât la cercetarea la fața locului, la recoltarea de probe pentru ca dosarul să fie unul bun.

După ce am stat ore în șir cu Dincă în casă și ne-a explicat tot ce făcuse cu ele, cum le-a lovit, unde au fost legate, abia atunci am realizat prin ce chinuri au trecut.  Eu nu cred că s-a întâmplat cum a declarat el, că au primit o singură lovitură, au căzut și au murit. Au fost bătute temeinic”, consideră Florian Eniță.

”Cu noi era foarte respectuos. A participat la toată cercetările la fața locului. Dar un mincinos fără margini. Un pervers. El își caută întotdeauna cuvintele pentru că mintea și nu știa cum să le așeze, cum să-și pregătească apărarea. Când primea o întrebare, stătea să se gândească înainte de a răspunde. După atâta experiență, ne dădeam seamă că ne minte. A dus-o într-o minciună de la început, la sfârșit, și cu cercetarea la fața locului, și cu reconstituirea”, mai spune Florian Eniță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×