Mama Alexandrei Măceșanu, declarații răvășitoare: ”Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 17:59
Mama Alexandrei Măceșanu, declarații răvășitoare: ”Știind că Gheorghe Dincă se afla acolo, îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el”
Teodora Măceșanu crede în continuare că fiica sa, Alexandra, trăiește. Sursa foto: captură video Youtube

Gheorghe Dincă, supranumit de presă „monstrul din Caracal” a ajuns în fața procurorilor DIICOT după ce și-a schimbat declarația în ceea ce o privește pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în aprilie 2019. Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, s-a aflat în instituție cât timp criminalul a dat declarații.

Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, declaraţii sfâșietoare

După ce mecanicul din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a schimbat declarația legat de Luiza Melencu, a fost adus la sediul DIICOT. Criminalul susține acum că nu a ucis-o pe adolescenta de 18 ani, ci fata a fost răpită din locuința de pe strada Craiova de doi bărbați.

Mama Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a inculpatului, s-a aflat sub același acoperiș cu Dincă. Teodora Măceșanu a fost neliniștită cât timp criminalul a fost audiat. Femeia tot mai speră să-și găsească fiica în viață, în ciuda faptului că Dincă a mărturisit că a ucis-o.

„Nu pot să vă spun. Îmi bătea inima atât de tare încât aș fi sărit pe el. Noi sperăm să aflăm adevărul, să ne vedem copilul. Sperăm că o vom găsi pe Alexandra. Suntem binișor cu sănătatea, nu perfect, dar binișor”, a declarat mama adolescentei de 15 ani dispărută în luna iulie 2019, informează antena3.ro.

Dosarul lui Gheorghe Dincă va fi trimit la Judecătoria Olt

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a declarat că dosarul în care este audiat Gheorghe Dincă ar putea fi trimis la Olt pentru că acolo au avut loc cele două crime. Totodată, în Caracal se află și locuința criminalului.

„Dosarul ajunge la Olt. E normal pentru că acolo s-au săvârșit faptele de natură penală, acolo a fost găsit inculpatul Dincă, acolo era locuința lui, deci sunt îndeplinite toate condițiile”, a spus Aurel Moldovan

Apărătorul mai adaugă că anchetatorii nu au găsit dovezi care să-l incrimineze direct pe Gheorghe Dincă. Se pare că dosarul în care este anchetat criminalul din Caracal nu există nicio probă care să ducă la crimă.

„Sunt lucruri noi care pot fi combătute. Inculpatul oscilează între adevăr și minciună. Deci recunoaște la un moment dat că a mințit foarte mult, ceea ce ne conduce la ideea că nu el a săvârșit aceste crime.

Atâta timp cât spune că din foc nu rezulta niciun miros și fumul acela nu era negru și nici nu se vedea, mergem pe ideea că nu a ars niciun cadavru în butoi”, a completat avocatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×