Mălin Bot, victima grevei magistraților. ”Aveam termen cu Jandarmeria”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 14:51
Mălin Bot, victima grevei magistraților. ”Aveam termen cu Jandarmeria”
Mălin Bot, victima grevei magistraților. Sursa foto: subiectiv.ro

Jurnalistul Mălin Bot este foarte nemulțumit de greva magistraților, care se împotrivesc astfel eliminării pensiilor speciale! Jurnalistul, cunoscut pentru felul în care protestează atunci când nu este de acord cu ceva, recunoaște că magistrații trebuie să aibă o pensie mai mare, dar în funcție de salariul primit.

Mălin Bot, victima grevei magistraților

Mălin Bot este unul dintre românii care au probleme în instanță, dar a căror rezolvare se amână din cauza grevei. Jurnalistul s-a dezlănțuit la adresa magistraților aflați în grevă printr-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Jurnalistul îi acuză pe magistrați că încearcă prin protestul lor să influențeze decizia Curții Constituționale a României. Judecătorii amână în prezent cauzele care nu au caracter de urgență.

Magistrații amână toate cauzele care nu au caracter de urgență

„Tribunalul București nu lucrează, din motive de tăiere a pensiilor speciale. Aveam termen cu Jandarmeria și s-a amânat „până la decizia CCR”.

Când infractorul Dragnea a încălecat Justiția au fost proteste ale magistraților onești, dar nu a fost asemenea grevă.

Ce să înțeleagă societatea din „suspendarea până la decizia CCR”, că se încearcă influențarea deciziei CCR?

Nu e ok. Magistrații trebuie protejați din perspectiva independenței profesionale. Da, trebuie să fie bine plătiți și sa aibă o pensie mai mare ca o consecință a veniturilor mai mari.

Problema e că s-a mers in exagerare și s-a ajuns la sume anormale.

Vă marturisesc cu sinceritate că sunt foarte dezamagit văzând diferența între protestele pentru susținerea independenței Justiției și acest protest general împotriva tăierii pensiilor speciale. Trist”, scrie Mălin Bot pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×