Mălin Bot a câștigat procesul cu Mircea Badea! Jurnalistul Antena 3 solicitase 250 de mii de euro despăgubire

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 21:18
Mălin Bot a câștigat procesul cu Mircea Badea! Jurnalistul Antena 3 solicitase 250 de mii de euro despăgubire GALERIE FOTO
Mircea Badea poate să facă acum recurs în procesul cu Mălin Bot. Sursa foto - facebook

Mălin Bot a câștigat procesul cu Mircea Badea! Jurnalistul Antenei 3 făcuse apel în instanță în disputa cu Bot pentru o serie de postări catalogate de avocații lui drept „neadevărate și denigratoare”. Vă reamintim că în primă instanță, la Tribunalul București, Mălin Bot a avut câștig de cauză. Badea a mers apoi la Curtea de Apel, dar a pierdut și aici. Decizia nu este, însă definitivă. Aceasta poate fi atacată acum cu recurs.

Mălin Bot a câștigat procesul cu Mircea Badea!

Mircea Badea l-a dat pe Mălin Bot în judecată în urma a mai multe postări făcute de acesta pe o rețea de socializare și pe blog. Acestea au fost postate în perioada iunie 2015 – martie 2018. Mircea Badea nu a stat o clipă pe gânduri și i-a cerut lui Bot despăgubiri în valoare de 250.000 de euro. La data de 9 octombrie 2015, Mălin Bot a scris pe Facebook: „Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuit să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri”

La data de 19 octombrie 2015, atașat la o postare de pe Times New Roman, Mălin Bot a făcut următorul comentariu: „De când domnul prefesor Voiculescu este în închisoare și Mirciulică nu-l mai poate pupa în c*r ca odinioară, îl ținem doar pe pastile, pentru că altfel ar claca”, a spus Mihai Gâdea. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea face dacă îi scoatem medicamentația. Cred că ar fi în stare să meargă pe stradă și să pupe-n c*r oameni nevinovați, la întâmplare. Nu e de joacă cu pupincurismul lui Mircea”

Jurnalistul Antena 3 solicitase 250 de mii de euro despăgubire

Nu s-a încheiat aici conflictul. Pe 10 decembrie 2015, Bot scria: „Oligofrenul Mircea Badea ar vrea sa stie ce zic eu despre cazul Truica si implicarea lui Dan Andronic. EVZ a relatat astazi, toata ziua, informatiile despre ancheta judiciara. La emisiunea EVZ TV am prezentat cazul. (…)”. Pe 17 decembrie 2015, Bot a atacat din nou. „Saptamana trecuta imi repetau numele in batjocura, ca niste oligofreni, Mihai Gadea si Mircea Badea. Azi a tinut cineva sa imi trimita un link catre o inregistrare … Prin 2013 facea la fel raposatul Corneliu Vadim Tudor.

Exact la fel, ca sa intelegem clar cam unde se plaseaza babuinii lui Voiculescu. „Are un nume, repetăm: Bot. Păi, atunci cînd te cheamă Bot, nu mai poţi emite pretenţii”, zicea Vadim in 2013 si repetau oligofrenic exact aceleasi cuvinte Gadea si Badea in 2015. Nicio diferenta, doar aceea ca Gadea si Badea sunt infinit mai inculti decat Vadim”

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×