Mircea Badea a reacționat după ce a trecut guvernul Orban în Parlament: „S-au luat în brațe de ziceai că au locuit împreună”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 08:54
Mircea Badea a reacționat după ce a trecut guvernul Orban în Parlament: „S-au luat în brațe de ziceai că au locuit împreună”
Mircea Badea a comentat votarea guvernului Orban, ironizându-l pe premier și ministrul de Finanțe. Sursa foto: Antena 3

Realizatorul Mircea Badea de la Antena 3 a reacționat la învestitura guvernului Orban în Parlamentul României. Ieri, cabinetul liberal a trecut cu 240 de voturi în plenul Parlamentului, o victorie absolută pe care și-au asumat-o președintele Klaus Iohannis și liderul Ludovic Orban. Prezentatorul emisiunii În gura presei a observat că noul premier s-a pupat cu cineva după ce a aflat că i-a trecut guvernul.

Mircea Badea, reacție după învestirea guvernului Orban

„Știți cu cine s-a pupat ‘zemos’ – ca să fiu mai explicit –  astăzi în plen domnul Ludovic Orban? Cu Turcescu. S-au luat în brațe de ziceai că au locuit împreună sau vor locui împreună o perioadă”, a declarat Mircea Badea aseară, la Antena 3.

Badea nu i-a scutit de ironii nici pe membrii cabinetului liberal, comentând și despre vicepremierul Raluca Turcan sau ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. „Nici influencerițele, alea de pe Instagram, deci dacă n-a stat domnul Cîțu pe rețelele online. A apăsat din greșeală pe filmare, fraierul, vrând să facă o poză. Eu aștept să se întâmple ce a zis Orban”, a declarat aseară Mircea Badea.

Ce a promis Orban înainte de a primi voturile în Parlament

Guvernul Orban a fost învestit ieri în Parlamentul, cu 240 de voturi, iar printre parlamentarii care au girat noul cabinet se numără inclusiv pesediști sau membri ai grupului Pro România. „Noi vom colabora cu Parlamentul, vom fi în permanent dialog, vom iniția proiectele de lege în dezbatere, împreună și cu parlamentari, și cu societatea civilă, și cu mediul de afaceri, astfel încât să generăm proiecte bune, astfel încât să treacă prin adoptarea de către cât mai mulți parlamentari”, a declarat Orban înainte de vot.

Ludovic Orban a devenit cel de-al 20-lea premier al României de după 1989, după trei ani în care PSD a schimbat de trei ori premierii: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și, în cele din urmă, candidata partidului la prezidențiale, Viorica Dăncilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×