Magda Vasiliu, reacție după intervenția lui Raed Arafat în cazul Busu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 09:25
Magda Vasiliu, reacție după intervenția lui Raed Arafat în cazul Busu
Magda Vasiliu, reacție în urma intervenției suferite de Busu

Infarctul suferit de Florin Busu a făcut-o pe Magda Vasiliu să-și spună vehement părerea despre situația în care se află prezentatorul rubricii de meteo. De asemenea, aceasta și-a amintit și de un episod nefericit din viața sa, când s-a luptat cu sistemul medical pentru a-și vindeca fiul de cancer. Pe cei mai mulți i-a luat prin surprindere infarctul miocardit suferit de Busu.

Totul s-a petrecut în Filarmonica Oltenia, în jurul ore 21Ș30, unde actorul s-a plâns de câteva stări neobișnuite. La scut timp după ce colegii săi l-au văzut că se prăbușește din cauza faptului că nu mai putea să respire, au făcut apel la 112. O ambulanță SMURD s-a aflat la fața locului de urgență pentru a-i acorda lui Busu îngrijirile necesare.

Magda Vasiliu, reacție dură la adresa lui Raed Arafat, după operația lui Busu

Cele petrecute cu Florin Busuioc în seara de marți, 6 noiembrie, i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Magda Vasiliu a specificat o situație în care a fost pusă și aceasta după ce afăcut publică boala fiului său. „Ce-mi plac mie politicienii ăștia care în momentul în care o persoana publică are probleme, sar instant cu explicații, soluții etc….

Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci cand n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite.

Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat. Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viața lui Busu. Daca-și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult”, a fost mesajul pe care l-a scris Magda Vasiliu pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×