Câți copii are Florin Busuioc! Puțini știu că Busu are un fiu secret

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/11/2018, 08:52
Câți copii are Florin Busuioc! Puțini știu că Busu are un fiu secret
Florin Busuioc, detalii despre fiul său secret

Episodul nefericit ce s-a întâmplat pe scena teatrului unde performa Busu a adus la iveală mai multe detalii neștiute despre vedetă, precum și că acesta are un fiu pe care nu l-a lăsat prea mult în văzul tuturor.

O apariție deja arhicunoscută pe micile ecranelor, dar destul de discret cu viața sa personală. În urma infrctului pe care l-a suferit, cei care îl îndrăgesc din spatele televizoarelor au dotir să știe mai multe detalii despre prezentatorul Pro TV.

Florin Busuioc are un fiu secret

Florin Busuioc are 56 de ani și deși este cunoscut mai mult datorită rubricii pe care o prezintă de atâția ani în cadrul trustului Pro TV, acesta este actor la bază. Bărbatul a câștigat un premiu care să-i ateste profesionalismul dovedit pe parcursul anilor la cârma știrilor, așa că în 2010 se putea mândri cu titlul de Cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Acesta a fost recunosut de Societatea Europeană de Meteorologie. Cu toate că a fost prezent în casa fiecărui român ani de zile, viața intimă a reușit s-o țină departe de ochii curioșilor, astfel că puțini persoane știu despre căsniciile, relațiile și copiii săi.

Florin Jr. primul și singurul fiul a lui Florin Busuioc
Florin Jr. primul și singurul fiu a lui Florin Busuioc

S-a descoperit că Busu are un fiu secret și a fost însurat de două ori. Prima sa căsătorie a fost în anul 1991, după ce s-a îndrăgostit denubește de Marieta, o asistentă medicală din Târșul Mureș. Din iubirea celor doi s-a născut primul și singurul fiu al prezentatorului TV, Florin Jr.

Din păcate, relația lui Florin Busuioc și a Marietei s-a răcit încet, odată cu locul de muncă trasferat la Bucureștiu a lui Busu și cu plecările sale dese departe de familie. Prezentatorul rubricii de meteo, de la Pro Tv, a fost surpris de marieta cu o vizită surpriză, fapt ce i-a adus sfârșitul căsniciei, căci Busu a fost prins pe picior greșit cu o altă femeie. Din păcate, divorțul s-a finalizat în 2008, moment în care și-a văzut fiul pentru ultima oară. Florin Busuioc a rămas de atunci doar cu amintirea fiului său, și cu suma pe care a trebuit să o plătească pentru creșterea lui.

Florin Jr., despre tatăl său: „Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată”

Fiul lui Busu nu a făcut declarații publice de multe ori, însă o singură dată a spus vehement că tatăl său i-a cerut să nu-l mai caute. “Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. Am şi o trupă alături de care cânt la evenimente.

Marieta, prima soție a lui Busu și fiul său secret, Florin Jr.
Marieta, prima soție a lui Busu și fiul său secret, Florin Jr.

Până la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală. Nu mi-a trimis niciodată un cadou. Nici pensia alimentară nu o trimitea cu lunile. Mă drogam zilnic, înnebuneam, strigam, spăregeam, eram tot timpul nervos. S-a întâmplat să o lovesc pe mama. Am făcut-o din prostie şi teribilism. Tata ştia că mă droghez, dar nu mi-a dat nici un telefon să-mi spună că nu e bine. Când tata m-a sunat şi a zis că vrea să ne vedem a fost cea mai fericită zi din viaţa mea”, a declarat cu mult timp în urmă fiul lui Busu.

Florin Busuioc și-a refăcut viața și are încă două fetița

Se pare că Busu nu s-a îdoit de faptul că nu și-ar mai găsi vreodată dragostea, lucru ce i-a adus întâlnirea cu Lili, cea care i-a dăruit două fetițe. Prezentatorul rubricii meteo este mândrul tată al Nataliei(16 ani), și al Catincăi(9 ani). Vedeta Pro TV le-a ținut pe micuțe departe de viața publică, așa că rare sunt pozele și detaliile despre ele.

Florin Busuioc alături de soția și cele două fiice, Catinca și Natalia
Florin Busuioc alături de soția și cele două fiice, Catinca și Natalia
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×