Magda Vasiliu, atac dur la adresa vedetelor de la TV: „Boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 14:44
Magda Vasiliu, atac dur la adresa vedetelor de la TV: „Boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten” GALERIE FOTO
Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu! „Nu e vaccinat copilul, plătești!”

Magda Vasiliu a criticat în termeni duri așa-zisele vedete care apar în ultima vreme pe micile ecrane. Fosta prezentatoare de televiziune și-a spus ferm părerea, pe contul său de socializare, despre aspectul acestora. De asemenea, dezamăgirea ei nu se oprește doar la felul în care acestea sunt lăsate să se prezinte în fața oamenilor, ci continuă până la modul în care se realizează emisiunile de divertisment.

Magda Vasiliu, atac dur la adresa vedetelor de la TV

„Nu prea mă uit la emisiuni de divertisment. Aseară însă am făcut imprudența să urmăresc o astfel de emisiune pe un post românesc. Nu-l numesc, pentru că oricum ceea ce am remarcat este valabil pentru oricare altă televiziune.

Glume trase de păr, veșnice aluzii sexuale și trucuri de magie vechi, prezentate că fiind o minune nemaivăzută….Dar ceea ce mă bulversează efectiv este machiajul doamnelor și domnișoarelor… Sprâncene groase, imense, desenate stufos deasupra unor ochi sclipicioși/negricioși, pomeții dați în exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten adunat în riduri impreună cu pudra menită să-l fixeze…

Magda Vasiliu, atac dur la adresa vedetelor de la TV: „Boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten
Magda Vasiliu a criticat în termeni duri prezențele care apar pe micile ecrane

„Boturi exacerbate și mult, prea mult fond de ten”

Plus veșnicele decolteuri etalate cu o mândrie nejustificată, sclipicioase și ele…. Plus veșnicele bucle…. Nu am fost niciodată genul snob. Cei care mă cunosc din afara FB știu că nu am fost niciodată vreo închipuită, vreo snoabă…

Da’ mă uit la moderatoarele de la televiziunile italienilor, la invitate, la vedetele lor… Ori lumina e mult mai bună, ori astea aici sunt cu toate la locul lor… Nu vezi sprâncene, nu vezi boturi, nu vezi sâni sclipicioși expuși că și cum ar fi în căutarea celui care dă mai mult… Păcat… Se spune că româncele sunt frumoase (mă rog, nu putem generaliza ?)… Or fi frumoase, dar nu prea se mai vede de sub straturile de machiaj menit să le facă pe toate să arate la fel…”, a scris Magda Vasiliu în mediul virtual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×