Magazinul de pantofi al lui Brigitte Năstase, călcat de hoți! Bruneta caută un hoț-gigolo!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/09/2018, 18:15
Magazinul de pantofi al lui Brigitte Năstase, călcat de hoți! Bruneta caută un hoț-gigolo!
Un hot a furat de la Brigitte Nastase pantofi scumpi

Brigitte Năstase a fost călcată de hoți, care i-au sustras două perechi de pantofi foarte scumpe! Tot incidentul s-a petrecut la unul dintre magazinele fostei soții a lui Ilie Năstase, care se află într-un mall foarte aglomerat din Capitală.

Hoțul a furat de la Brigitte Năstase două perechi de pantofi marca Philipp Plein, în valoare de 600 de euro. Modul cum a sustras pantofii este unul cel puțin ciudat. Tânărul a spus că prietenul său s-a dus la bancomat pentru a scoate banii atât de utili pentru achiziția pantofilor scumpi, însă a profitat de neatenția vânzătoarelor! Hoțul a fugit din magazinul Brigittei Năstase cu ambele perechi de încălțări. Mai mult, se pare că hoțul s-a pozat cu prada și a postat fotografiile pe Facebook!

Citește și Brigitte Năstase, în costum de baie la 41 de ani! A făcut ravagii la plajă

Citește și Brigitte Sfăt a recunoscut că este nepotrivită pentru Ilie Năstase! ”Tu esti o stea nepieritoare”

Pantofii furați de la Brigitte Năstase au ajuns pe rețelele de socializare ale hoțului

Mondena a recurs la prietenii virtuali pentru a-l depista pe hoțul care a fugit cu pantofii scumpi. Brigitte a postat un mesaj pe Facebook, însă a greșit adresa. Fosta soție a lui Ilie Năstase a postat mesajul pe pagina de Facebook a fratelui celui care a păgubit-o cu 600 de euro. A fost apoi nevoită să-și ceară scuze tânărului nevinovat pentru gafa făcută.

”Din păcate ieri seară am făcut o greșeală și am pus Facebook-ul fratelui lui. Vreau să îmi cer scuze pentru greșeală”, a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Mai mult, Brigitte Năstase a avut surpriza vieții ei, când a aflat că hoțul de pantofi este de meserie gigolo! Vedeta susține că hoțul s-a pozat cu una dintre perechile de încălțăminte marca Philipp Plein, pe care le-a ”sustras” din magazinul brunetei. Aceasta și-a rugat prietenii virtuali să o ajute să îl găsească pe hoț, dar intenționează să depună și plângere la poliție.

”Vă rog din suflet să mă ajutați să îl găsesc pe acest individ care sâmbătă seară a venit la magazinul meu The Stor multibrand din Promenada Mall și a sustras două perechi de încălțări Philipp Plein, în valoare de 600 de euro. A lăsat numărul de telefon, a spus că prietenul lui a ieșit la bancomat să scoată bani și a fugit cu ambele perechi de pantofi. Din câte se vede am găsit că este gigolo. Acesta este numărul de telefon real al lui. Mulțumesc mult”, a scris Brigitte Năstase pe Instagram.

Brigitte Năstase este încă soția lui Ilie Năstase, însă doar în acte. Cei doi s-au separat de câteva luni și au început noi relații. Focoasa brunetă se pare că a petrecut un concediu în Turcia alături de noua sa cucerire, pe când soțul ei, fosta glorie a tenisului mondial, Ilie Năstase și-a dus iubita acasă, cu tot cu bagaje. Cei doi au mai fost despărțiți și în trecut, însă de data aceasta pare că ruprura este una definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×