Magazinele Auchan din țară vor avea un nou program de funcționare după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare

Adrian Baciu   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 14:07
Magazinele Auchan din țară vor avea un nou program de funcționare după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare
Magazinele Auchan din țară vor avea un nou program de funcționare după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare

În cursul serii de sâmbătă, 21 martie, ministru de Interne, Marcela Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au prezentat o Ordonanță Militară menită să intensifice măsurile de distanțare socială în contextul epidemiei de Covid-19. Treptat, unitățile comerciale din țară încep să-și adapteze programul în funcție de noile măsuri ale Executivului.

Magazinele Auchan din țară, program de funcționare schimbat după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare

Un mare lanț de magazine din România își schimbă orarul după ce Ordonanța Militară va intra în vigoare. Decizia vine pentru a permite clienților magazinelor să ajungă la timp acasă, dat fiind faptul că ora 22:00 este una limită pentru circulația persoanelor.

Astfel, toate hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienţi, începând de luni, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00, a anunţat retailerul într-un comunicat.

”Pentru că suntem o companie responsabilă, din respect pentru angajații și colaboratorii noștri, am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât aceștia să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări și prevederi impuse de Ordonanța Militară nr. 2.

Noul program de funcționare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienți – 13 ore pe zi.

Invităm românii să adopte și ei acest program responsabil și mai precaut de cumpărături și să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta și toate măsurile din planul extins de protecție pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienți și colaboratori”, a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Ce prevede Ordonanța Militară

În cursul zilei de duminică, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța militară care reglementează modalitatea prin care românii vor mai putea ieși din casă în următoarea perioadă, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus.

Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară. Prin excepție, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență.

Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Întregul text de reglementări al Ordonanței Militare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×