MAE l-a convocat de urgență pe ambasadorul Rusiei la raport! Declaraţii jignitoare la adresa Casei Regale a României pe pagina de facebook a ambasadei

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 17:18
MAE l-a convocat de urgență pe ambasadorul Rusiei la raport! Declaraţii jignitoare la adresa Casei Regale a României pe pagina de facebook a ambasadei GALERIE FOTO
Principesa Margareta a fost apostrofată de ambasada Rusiei. Sursa foto - facebook

MAE l-a convocat de urgență pe ambasadorul Rusiei la raport! Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a dispus să-l cheme la minister pe ambasadorul Federației Ruse la București, Valeri Kuzmin, pentru a da explicații despre postarea jignitoare la adresa Casei Regale a României, pe Facebook. „În spiritul celor mai grave fobii istorice cultivate încă în „Vechiul Regat” și cu nimic mai prejos decât standardele industriei de mainstream occidentale ce produce fake news, ştiri false, Custodele Coroanei a decis să probeze „mantaua de strateg geopolitic”, care are grija securității și bunăstării nu doar a propriului stat, ci și cel puțin a unei jumătăți din Eurasia și a întregului spațiu euro-atlantic.

MAE l-a convocat de urgență pe ambasadorul Rusiei la raport!

Din păcate, în comparație cu grandiozitatea planului, concluziile și rețetele propuse s-au dovedit a fi dureros de primitive și ușor de recunoscut.
Rusia a fost numită fără ambiguitate drept principalul vinovat al tuturor necazurilor și problemelor, şi ale ei „atacuri la securitatea și bunăstarea popoarelor” au fost catalogate în mod categoric, ce nu permite nicio obiecție.

Cu regret suntem nevoiți să constatăm că toate acestea se bazează pe fake news-urile deja menționate, pe care propaganda NATO le infiltrează zilnic în mintea oamenilor de rând și este dispusă deja să le prezinte drept un adevăr și fapte istorice aproape incontestabile.

Declaraţii jignitoare la adresa Casei Regale a României pe pagina de facebook a ambasadei

Să începem cu „atacul asupra Georgiei din 2008″, despre care a vorbit fără cea mai mică îndoială doamna Margareta. Nu o să încercăm să o convingem să-şi schimbe părerea apelând la numeroasele mărturii ale martorilor oculari și ale participanților, la demascarea repetată a numeroaselor trucuri ale propagandei occidentale.

Recomandăm cu insistență să citească cel puțin un rezumat al raportului voluminos elaborat în 2009 sub îndrumarea faimoasei doamne diplomat elvețian H. Tagliavini pentru Consiliul Europei, cu scopul de a a stabili faptele legate de operațiune realizată de Rusia pentru a constrânge Georgia la pace”, s-a scris pe pagina de facebook a ambasadei Rusiei

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×