Madonna donează 1 milion de dolari pentru găsirea unui tratament pentru coronaviurs

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 18:19
Madonna donează 1 milion de dolari pentru găsirea unui tratament pentru coronaviurs
Madonna donează 1 milion de dolari pentru găsirea unui tratament pentru coronaviurs. Sursa foto: Instagram.com

Madonna a anunțat pe una dintre rețelele sale de socializare că se alătură inițiativei lui Bill Gates în lupta cu noul tip de coronavirus. Celebra cântăreață a donat suma de 1 milion de dolari pentru găsirea unui tratament pentru virusul din China care continuă să facă victime în întreaga lume.

Madonna, donație uriașă pentru găsirea unui tratament pentru COVID-19

Madonna se alătură vedetelor care au făcut donații impresionante în lupta cu coronavirusul care s-a răspândit în 119 țări din întreaga lume. Îndrăgita artistă a dezvăluit pe contul său de Instagram că va dona 1 milion de dolari programului Therapeutics Accelerator al Bill & Melinda Gates Foundation.

Celebra cântăreață americană apreciată eforturile depuse de fondatorii fundației, de aceea suma donată urmează să fie folosită pentru găsirea unui tratament pentru COVID-19.

„Sunt atât de impresionată de munca dusă de Bill și Melinda Gates Foundation şi de eforturile Therapeutics Accelerator referitor la Covid-19 de a găsi medicamente noi sau existente care să prevină eficient sau să trateze boala”, a spus vedeta pe Instagram.

Cântăreața și-a schimbat stilul de viață din cauza pandemiei de coronavirus

Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online propria experiență cu coronavirusul și a mărturisit că i-a luat ceva timp să accepte realitatea. Madonna a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață pentru a-și proteja familia și prietenii de virusul din China care continuă să se răspândească.

De asemenea, renumita artistă și-a anulat mai multe concerte din turneul „Madame X”, subliniind faptul că oamenii trebuie să ia foarte în serios acest virus și să se protejeze stând cât mai mult posibil în casă.

„Trebuie să recunosc că mi-a luat un timp să accept, să procesez şi să îmi modific stilul de viaţă pentru a putea proteja viaţa familiei mele, a mea şi a celorlalţi oameni”, a mai declarat Madonna.

Artista a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care luptă în această situație de criză și totodată le-a transmis oamenilor un mesaj: să rămână în case și să nu se panicheze. Madonna este convinsă că totul se va încheia cu bine într-un final.

Când ar putea fi găsit un tratament sau un vaccin pentru COVID-19

Bill Gates a anunțat zilele trecute că are în plan să finanţeze șapte laboratoare de cercetare pentru a găsi un remediu pentru virusul COVID-19.

Realizarea unui vaccin pentru noul tip de coronavirus ar putea dura până la 18 luni, dar asta nu înseamnă că cercetătorii nu trebuie să caute neîncetat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×