Madonna a lansat un atac dur la adresa lui Donald Trump! Președintele SUA, criticat pentru că „a inventat războiul cu Iran”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 19:45
Madonna a lansat un atac dur la adresa lui Donald Trump! Președintele SUA, criticat pentru că „a inventat războiul cu Iran”
Madonna, critici dure pentru Donald Trump în timoul concertelor de la Lisabona. Sursa foto: hepta.ro

Madonna a dat startul turneului său european Madame X, care prezintă albumul cu același nume compus pe când locuia în Portugalia. De altfel, acesta este și motivul pentru care regina muzicii pop a ales să susțină primele opt concerte la Lisabona, oraș de care se simte extrem de atașată, având în vedere faptul că a petrecut acolo aproape doi ani, după ce unul dintre fiii săi adoptivi a fost primit la Benfica, clubul de fotbal al orașului și una dintre cele mai importante echipe din țară.

Madonna l-a criticat pe Donald Trump în contextul crizei din Orientul Mijlociu

În cadrul show-urilor sale, Madonna nu a putut rata ocazia de a-l critica pe Donald Trump pentru criza provocată în Orientul Mijlociu, odată cu uciderea generalului iranian Qassem Soleimani. Potrivit artistei de origine americană, liderul de la Casa Albă „a inventat războiul cu Iranul” pentru a distrage atenția de la „impeachment”, procesul său de demitere din Congresul SUA.

Totodată, în timpul unuia dintre concertele sale, Madonna a pledat pentru apărarea drepturilor comunităţii LGBT şi ale migranţilor. După ce și-a încântat publicul timp de peste două ore cu hituri mai noi sau mai vechi, regina muzicii pop le-a transmis celor prezenți că „poporul este la putere” și a părăsit scena, în aplauzele tuturor.

Madonna iubește din nou. S-a îndrăgostit de un bărbat cu 35 de ani mai tânăr

Înainte de startul turneului de promovare a noului său album, intitulat sugestiv Madame X, Madonna s-a relaxat cum se cuvine și nu a fost singură. La cei 61 de ani ai săi, regina muzicii pop s-a îndrăgostit nebunește de Ahlamalik Williams, unul dintre dansatorii săi. Chiar dacă nu și-au recunoscut public relația, ipostazele recente în care au fost surprinși cei doi vorbesc de la sine.

În imaginile care au făcut furori în presa de peste Ocean, Madonna și noua sa cucerire se îmbrățișează drăgăstos în balconul unui hotel din Miami și nu pare să le pese că povestea lor de dragoste riscă să nu mai fie un secret pentru nimeni.

Despre noua cucerire a artistei, presa americană relatează că a crescut în California și este fiul unui veteran din marină. La terminarea liceului, făcea deja parte din echipa de dansatori a show-ului ONE Cirque du Soleil, dedicat lui Michael Jackson, producție cu care tânărul a făcut înconjurul lumii.

Madonna a iubit cu patimă și s-a ales de fiecare dată cu inima frântă

Dincolo de cariera de succes, care nu a dus lipsă de controverse, Madonna a avut parte și de o viață sentimentală extrem de zbuciumată. În ultima vreme, regina muzicii pop pare să fi stabilit un anumit tipar când vine vorba despre dragoste: se simte atrasă de bărbați cu mult mai tineri decât ea.

Prima cucerire de acest gen a fost Carlos Leon, dansator alături de care a avut o relație de doi ani, între 1995-1997. Din iubirea lor a luat naștere Lourdes Leon Ciccone, ajunsă acum la de 23 de ani.

A urmat apoi actorul Timor Steffens (29 de ani), iar în 2008 diva a început o relație cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (32 de ani). Nici această poveste de dragoste nu s-a sfârșit, însă, în termeni tocmai buni.

Singurul său partener ceva mai „experimentat” a fost Warren Beatty, în vârstă de 82 de ani. Cum era de așteptat, relația lor nu a durat prea mult, dat fiind faptul că vedeta se bucura de un succes răsunător în întreaga lume, ceea ce atrage automat și foarte mulți pretendenți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×