GALERIE FOTO / Madonna are un nou iubit? Vezi cât de tînăr este noul ei partener

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/03/2016, 20:26
GALERIE FOTO / Madonna are un nou iubit? Vezi cât de tînăr este noul ei partener GALERIE FOTO

Madonna pare să-şi fi găsit o nouă „distracţie” în materie de relaţii personale. Cântăreaţa a fost surprinsă în ultima perioadă împreună cu un nou iubit. Acesta este mult mai tână decât ea şi se pare că înainte de a o întâlni pe vedetă, el lucra ca vânzător într-un magazin de haine.

Madonna (57 de ani) tocmai şi-a terminat un tur internaţional de concerte care a purtat-o aproape în întreaga lume şi care, se pare, i-a priit din plin. Potrivit DailyMail.co.uk, cântăreaţa a fost surprinsă în ultimele săptămâni împreună cu un nou iubit. Acesta se numeşte Aboubakar Soumahoro, are 25 de ani şi obişnuia să lucreze în magazinul de haine Harrods. Tânărul cu pomeţi ascuţiţi şi abdomen bine lucrat pare să provină din Coasta de Fildeş.

Ei au fost văzuţi împreună încă din noiembrie anul trecut la o petrecere, şi au mai fost zăriţi şi în săptămânile care au urmat. Mai mult decât atât, Madonna l-a invitat pe Aboubakar la domiciliul său unde au petrecut mai mult timp împreună unde artista a spus că nu au făcut altceva decât să stea de vorbă.

Aboubakar, căruia i se mai spune şi Brooklin, face parte dintr-o lungă listă de iubiţi pe care Madonna i-a avut de-a lungul carierei sale de cântăreaţă. „Nu-mi place să trăiesc pe cont propriu. Ador să fiu mamă. Copiii mei mă completează şi mă inspiră în multe feluri, dar am nevoie şi de un partener în viaţă şi cred că multă lume gândeşte aşa”, a mărturisit Madonna mai de mult într-un interviu.

Totuşi, cântăreaţa pare să nu fi încheiat disputa pe care o are cu fostul său soţ, Guy Ritchie, luptându-se pentru custodia fiului lor în vârstă de 15 ani, Rocco. Tribunalul i-a avertizat pe Madonna şi pe Guy că disputa lor nu face decât să ruineze copilăria lui Rocco.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×