Madonna, mesaj radical: „Coronavirus este minunat!”. COVID-19, numit „marele egalizator”. VIDEO

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 23:37
Madonna, mesaj radical: „Coronavirus este minunat!”. COVID-19, numit „marele egalizator”. VIDEO
Madonna, mesaj radical în care laudă coronavirus

Madonna și-a șocat cei 14.9 milioane de fani de pe Instagram cu un mesaj radical în care privește pandemia de coronavirus drept modul naturii de a aduce echilibru în lume.

Madonna, mesaj radical pe Instagram

Într-un clip postat din vană, probabil în timp ce făcea baie, cântăreața în vârstă de 61 de ani a ținut un discurs prin care s-a arătat vizibil fascinată de coronavirus. Modul în care COVID-19 omoară fără a ține cont de vârstă, sex sau statut social este considerat un lucru fascinant de către Madonna.

„Asta este treaba cu COVID-19, nu îi pasă cât eşti de bogat, cât eşti de celebru, cât eşti de amuzant, cât eşti de deştept, unde locuieşti, câţi ani ai, ce poveşti grozave poţi spune, este marele egalizator şi ceea ce este groaznic legat de el, este şi un lucru măreţ.

Ceea ce este groaznic este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Şi ceea ce este minunat este că ne-a făcut egali în multe aspecte. Aşa cum spuneam la finalul piesei Human Nature, în fiecare noapte, toţi suntem în aceeaşi barcă. Dacă nava se scufundă, toţi ne ducem în jos”, a spus Madonna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

No-Discrimination- Covid-19!! #quarantine #covid_19 #staysafe #becreative #brianeno

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Între timp, Madonna și-a anulat concertele din Paris din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta se afla într-un turneu de promovare a albumului Madame X.

Fanii au contrazis-o și i-au explicat că nu există egalitate de șanse în fața bolii. „Te iubesc foarte mult, însă trebuie să fim realiști. Un om sărac nu are nicio șansă în raport cu un om bogat. Nu se compară situațiile”, a punctat un fan realist.

Un alt urmăritor a fost mult mai radical: ”Termină, te rog! Nu poți să trivializezi un așa subiect grav, în condițiile în care ai petale de trandafir în apa în care te speli și transmiți acest mesaj din confortul vilei tale. Ce povestim, îți permiți dacă vrei propriul tău ventilator mecanic, dacă vei avea nevoie de terapie intensivă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×