Mădălina Ghenea, apariție WOW la festivalul de Film de la Veneția. Cum arată ținuta spectaculoasă. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/08/2019, 16:58
Mădălina Ghenea, apariție WOW la festivalul de Film de la Veneția. Cum arată ținuta spectaculoasă. FOTO GALERIE FOTO
Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de film de la Veneția datorită ținutei sale. Sursa foto: b1.ro

Mădălina Ghenea a fost o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția și a strălucit la propriu pe covorul roșu. Frumoasa româncă a eclipsat actrițe și fotomodele celebre, iar sute de fotografi s-au înghesuit să o prindă din mai multe unghiuri pe Mădălina Ghenea. 

Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea le-a eclipsat pe cele mai tari modele datorită apariției sale pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița a purtat o rochie nude cu paiete aurii care au făcut-o să sclipească la propriu. Fotomodelul român și-a prins în talie o centură glam, iar accesoriile supradimensionate au făcut-o să strălucească și mai tare. VEZI GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea a reușit să fie în centrul atenției și a fost fotografiată din toate unghiurile. Actrița a fost machiată simplu, iar părul voluminos și lung l-a lăsat liber pe spate. Look-ul ei impecabil și elegant nu a fost întrecut de nicio actriță sau fotomodel care au pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția.

Mădălina Ghenea, o apariție sclipitoare
Mădălina Ghenea a fost o apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Sursa foto: hepta.ro

Filmul documentar ”Colectiv” va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția

A început cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția cu proiecția lungmetrajului ”The Truth”. Festivalul este unul dintre cele mai importante din lume de acest gen alături de Festivalul Internațional de Film de la Cannes și cel de la Berlin. Timp de zece zile (29 august – 7 septembrie) vor fi prezentate cele mai noi filme semnate de cineaşti precum Hirokazu Kore-eda, Olivier Assayas, Pablo Larrain, Todd Phillips sau Roman Polanski, conform Adevarul. 

Cinematografia românească va fi reprezentată prin documentarul „Colectiv” în regia lui Alexander Nanau. Filmul descrie incendiul din clubul Colectiv în urma căruia și-au pierdut viața 28 de oameni, iar alții 180 au fost răniți. Incendiul a avut loc pe 30 octombrie 2015. De asemenea,„Colectiv” este primul documentar românesc selectat la ediția veneţiană. Filmul va avea premiera mondială pe 4 septembrie 2019.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×