Mădălin Ionescu, acuze grave despre eficiența testului pentru COVID-19: ”Face confuzii grave sau poate fi păcălit”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/05/2020, 15:51
Mădălin Ionescu, acuze grave despre eficiența testului pentru COVID-19: ”Face confuzii grave sau poate fi păcălit”
Mădălin Ionescu, acuze grave despre eficiența testului pentru COVID-19: ”Face confuzii grave sau poate fi păcălit”. Sursa foto: Instagram.com

Cunoscutul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a lansat o serie de acuzații grave legat de eficiența testelor pentru coronavirus. Soțul concurentei „Bravo, ai stil! Celebrities” Cristina Șișcanu este de părere că aceste teste pentru virusul din China fac confuzii grave și pot detecta boala la oameni sănătoși.

Prezentatorul Mădălin Ionescu face acuzații grave despre testele pentru coronavirus

Jurnalistul Mădălin Ionescu este de părere că testele pentru depistarea noului tip de coronavirus dau erori foarte mari, marja depășind chiar și 50%. Fostul prezentator de la Kanal D susține că aceste teste depistează și alte tipuri de coronaviruși, uneori chiar și gripa banală.

De asemenea, vedeta susține că oamenii pot fi depistați pozitiv la testul pentru acest virus, în ciuda faptului că ei sunt complet sănătoși. Mădălin Ionescu este convins că acest lucru va ieși la iveală în cel mai scurt timp posibil cauzând un scandal monstru.

„Testul care «depistează» COVID 19 este foarte vulnerabil în fața altor viruși gripali… Cu alte cuvinte poate face confuzii grave sau poate fi păcălit de alți cornoviruși. 

Mai mult, prin manipularea materialului genetic testat rezultatul poate fi masiv amplificat astfel încât toată lumea poate fi găsită bolnavă cu COVID-19, dacă cineva ar dori asta”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Instagram. 

Jurnalistul susține că testul pentru coronavirus are o marjă de eroare foarte mare

„O spun din ce în ce mai tare voci din lumea medicală internațională. Inventatorul testului RT PCR, folosit în depistarea COVID 19, spune răspicat că acesta nu este potrivit pentru identificarea bolilor infecțioase (pulmonare)!

Încă ceva, potrivit altor medici există o șansă foarte mare ca persoanele care au făcut vaccinuri antigripale anterior… fie depistate pozitiv în cazul unei testări cu RT PCR chiar dacă oamenii nu sunt infectați cu noul coronavirus.

Această poveste va exploda în curând în afara țării! Ar fi foarte grav aflăm deciziile care au impus restricții grele populației s-au bazat pe niște teste care au o marjă uriașă de eroare, depășind poate chiar 50 la sută!

Cum ar fi aflăm economiile au fost puse pe butuci dintr-o nerozie a unor oficiali medicali și politici? În Italia, SUA, Spania, Franța încep apară acuze potrivit cărora autoritățile guvernamentale manipulează statisticile referitoare la numărul infectaților și al celor decedați.

Se vorbește de intenția obținerii a cât mai multor despăgubiri. Anchete independente arată spitale fără pacienți cu COVID-19 ( în SUA), deși la televizor sunt prezentate ca fiind sufocate de bolnavi.

Virusul există, mi-am spus punctul de vedere în mai multe postări și transmisii pe pagina mea de Facebook, dar nu pare fie sperietoarea cu care mass-media de duzină și clasa politică de pretutindeni au reușit întemnițeze miliarde de oameni”, a completat jurnalistul pe pagina sa de socializare.
 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×