Mădălin Ionescu despre epidemia de coronavirus: ”Poveste dubioasă cu iz de secret services”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/03/2020, 16:04
Mădălin Ionescu despre epidemia de coronavirus: ”Poveste dubioasă cu iz de secret services”
Ce spune Mădălin Ionescu despre COVID-19 și cum a apărut acest virus. Sursa foto: Instagram.com

Mădălin Augustin Ionescu a vorbit pentru prima dată despre epidemia de coronavirus care a ajuns și în România și susține că cineva care deține o putere foarte mare testează o armă biologică care are o rată de răspândire foarte mare. Prezentatorul de televiziune a mai scris pe contul său de socializare că problema pe care o are țara noastră în momentul de față sunt persoanele venite din Italia în număr foarte mare.

Ce spune Mădălin Ionescu despre COVID-19 și cum a apărut acest virus

Fostul prezentator al emisiunii „WOWBIZ” de la Kanal D nu este panicat în ceea ce privește virusul care produce decese pe capete pentru că este de părere că coronavirusul este „o armă biologică” din care cineva va avea ceva de câștigat în final. Mădălin Ionescu susține că acest virus care provoacă pneumonie virală doar „testează reacțiile unor piețe economice și grupuri sociale”.

„Așa cum am anticipat … am intrat în rândul lumii. Avem COVID-19. Românii din Italia și conaționalii plecați spre «cizmă» în scopuri turistice au fost lăsați să intre/ să se întoarcă în țară cum au vrut. Monitorizarea e superficială, iar carantina cât se poate de lejeră.

Chiar dacă în Italia se moare pe capete ( 99 la sută bătrâni) rămân la părerea potrivit căreia niște greuceni testează o armă biologică, nu foarte puternică, dar care are o rată rapidă de răspândire. Sunt testate reacțiile unor piețe economice și grupuri sociale, iar la final vor apărea și marii câștigători ai acestei povesti dubioase cu iz de «secret fu****g services»”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Instagram.

Mădălin Ionescu despre românii inconștienți: „Nu dau doi bani pe aproapele lor”

Pe de altă parte, Mădălin Ionescu este de părere că sistemul medical slab nu este o problemă în momentul de față, ci mai degrabă oamenii care vin în număr tot mai mare în România și cei care „nu dau doi bani pe aproapele lor”. De asemenea, jurnalistul a mai precizat că românii sunt în continuare inconștienți și nu au niciun respect pentru ceea ce lasă în jurul lor.

„Și în România «băieții deștepți» fac și vor face bani de pe urma isteriei COVID-19, un virus mai slab decât altele din gama lui. Problema la noi nu e legată de slaba capacitate a sistemului medical în a face față unei epidemii de acest tip… Suntem obișnuiți! Problema e că mulți conaționali purtători de viruși gripali fac tot posibilul să le transmită și celor care nu au aceste infecții”, a mai scris soțul Cristinei Șișcanu pe rețeaua de socializare.

Prezentatorul TV a venit și cu un exemplu concret în ceea ce privește inconștiența de care dau dovadă oamenii în supermarketuri și nu doar în plină epidemie de coronavirus. Mădălin Ionescu a precizat că foarte mulți cetățeni își suflă nasul fără a avea șervețele, iar mai apoi fără nicio jenă pun mâna pe diverse alimente, fructe sau legume pe care le mai ating și alții.

„Mă uitam seara trecută siderat într-un supermarket la cumpărătorii răciți … În 10-15 minute am văzut cel puțin cinci-șase persoane care și-au șters mucozitățile cu mâna și apoi au pipăit fără nicio jena legumele, fructele și alte produse. Toți erau bărbați și nu păreau cocalari. Fără mască de protecție, șervețele, batiste etc.

Poate indivizii nu sunt purtători ai virusului momentului, dar această inconștiență, această lipsă de respect față de alți cetățeni mi se par cel puțin condamnabile, definitorii pentru o parte din populația acestei țări. La noi pericolul cel mai mare vine de la cei care nu dau doi bani pe aproapele lor”, a completat Mădălin Ionescu mesajul de pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×