Mădălin Ionescu îi duce deja dorul Cristinei Șișcanu, concurentă la Survivor: „E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/01/2020, 15:07
Mădălin Ionescu îi duce deja dorul Cristinei Șișcanu, concurentă la Survivor: „E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite”
Mădălin Ionescu a scris un text emoționant despre Cristina Șișcanu, concurentă la Survivor. Sursa foto: Instagram

Mădălin Ionescu îi duce deja dorul soției sale, Cristina Șișcanu, plecată în Republica Dominicană unde concurează la Survivor. Fostul prezentator de televiziune este foarte mâhnit pentru că nu poate vorbi cu ea să îi spună că micuța lor, Petra, este bine.

Mădălin Ionescu, mesaj pentru Cristina Șișcanu pe Instagram

Cel mai dificil pentru concurenții de la Survivor este să își păstreze psihicul puternic. Departe de casă, fără informații despre cei dragi, izolați de comoditățile cu care s-au obișnuit, concurenții își fac tot felul de filme și cedează ușor.

Cristinei Șișcanu i s-a întâmplat chiar în primul episod de la Survivor. Vedeta a plâns gândindu-se la familia ei, iar lacrimile acesteia au atins sufletul lui Mădălin.

„Nu a făcut-o pentru bani. Avem cu ce trăi”

Soțul concurentei a postat un text frumos pe pagina de Instagram a Cristinei exprimându-și durerea că nu o poate strânge în brațe.

„E inimaginabil cât de mult poate să doară incapacitatea de a comunica cu cei dragi. Cum să-i spun soției mele că Petra e bine? E aproape paralizantă această neputință de a șterge lacrimile persoanei iubite, de a o mângâia, de a-i conferi alinare. Știu… Unii vor spune: «Cine a pus-o?»”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram.

„Alții, așa cum am văzut, se gândesc că a făcut acest pas pentru bani și că trebuie să suporte dacă a intrat în joc. Nu! Nu a făcut-o pentru bani. Am spus-o… Multumim Lui Dumnezeu, avem cu ce trăi. Putea să stea lângă noi, acasă fără probleme.”, a completat bărbatul.

„Cristina nu și-a propus să câștige marele premiu, ci să-și testeze limitele. Mai sunt și alte rațiuni, altele decât cele financiare despre care nu pot vorbi în locul ei. Indiferent de motive, imposibilitatea de a fi lângă ea când plânge, mă tulbura enorm. Atât! @survivorromania.oficial @kanald”, a completat fostul prezentator al emisiunii Wowbiz.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×