Luis Lazarus, mesaj inedit despre cazul Elodia Ghinescu. Ce ar face acesta dacă ar vedea-o acum pe avocată

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 13:06
Luis Lazarus, mesaj inedit despre cazul Elodia Ghinescu. Ce ar face acesta dacă ar vedea-o acum pe avocată
Luis Lazarus a spus că dacă Elodia va apărea, el va pleca din presă. Colaj Foto Fanatik

Luis Lazarus are un mesaj inedit despre dosarul Elodia. Acesta a dezvăluit ce ar face dacă ar vedea-o în aceste zile pe avocată. Într-un interviu acordat în urmă cu trei ani la Antena 3, acesta a fost întrebat cum ar reacționa dacă Elodia ar apărea vie în fața lui. În acea emisiune, Lazarus a fost prezent alături de avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii.

Luis Lazarus susține că Elodia nu va apărea niciodată

Lazarus a declarat că dacă Elodia va apărea vreodată vie el se va retrage din presă. Evident, din 2017 încoace, de când a făcut declarația, Elodia nu a apărut. De altfel, jurnalistul de la fostul post OTV a susținut dintotdeauna că Cioacă este criminalul Elodiei, chiar dacă nu a apărut niciodată cadavrul. În absența acestuia, dar în urma unor probe ADN, a fost condamnat pentru ucidere din culpă.

În emisiunea respectivă Lazarus a ironizat-o pe Maria Vasii despre care a spus că dacă ar apărea Elodia ea cu siguranță nu se va retrage din avocatură. Cazul Elodia a fost unul dintre cele mai mediatizate din România și asta datorită atenției de care s-a bucurat în special la OTV, în emisiunile lui Dan Diaconescu.

Cioacă, condamnat la 21 de ani de închisoare în 2013

Cristian Cioacă a mers la poliție la data de 6 septembrie 2007 să declare dispariția soției sale, Elodia, o avocată care până atunci era necunoscută chiar și în Brașov. La 10 zile după sesizarea lui Cioacă, procurorii au început urmărirea penală față de acesta considerându-l principalul suspect pentru dispariția femeii.

Din cauza lipsei probei principale, timp de mai mulți ani de zile Cioacă a fost liber. S-au efectuat căutări în Râșnov, Pârâul Rece, Predeal, lacul Vidraru, Dragoslavele, Rucăr, Fundata și Podul Dâmboviței. Abia după 6 ani de zile, în luna iulie 2013, Cristian Cioacă a fost condamnat la 21 de ani de închisoare cu executare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×