Ce i-a spus Elodia lui Cristian Cioacă în ultima convorbire telefonică. Dezvăluirea care face lumină în celebrul caz

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/06/2019, 10:18
Ce i-a spus Elodia lui Cristian Cioacă în ultima convorbire telefonică. Dezvăluirea care face lumină în celebrul caz
Elodia i-ar fi spus lui Cristian Cioacă să se prezinte la biroul ei, în ziua dispariției. Sursa foto: romanialibera.ro

Apar dezvăluiri incredibile despre ultimele conversații telefonice purtate de Elodia Ghinescu, avocata dispărută în anul 2007, omorâtă, conform unei decizii definitive a instanței, de fostul ei partener, polițistul Cristian Cioacă. Pe desfășurătorul convorbirilor telefonice apar apeluri din Suedia, dar și din țară, scrie cotidianul.ro.

Ultimele convorbiri telefonice din viața Elodiei

Elodia Ghinescu a fost sunată în ziua dispariției, undeva după ora 11 și 40 de minute, din Suedia, iar apoi avocata din Brașov l-a sunat de mai multe ori pe Cristian Cioacă, cel cu care ar fi vorbit cel mai mult înainte să dispară de tot. Pe 29 august 2007, ziua fatidică pentru familia avocatei, există 9 apeluri telefonice care au fost ignorate de anchetatori, deși se știe că acestea pot reprezenta o pistă valoroasă în orice dosar, mai ales având atâtea elemente de mister precum cazul Elodia.

În ziua dispariției sale, Elodia l-a sunat dimineața de 5 ori pe Cristian Cioacă, pe un număr de Vodafone, iar numărul figura pe adresa de cabinet a Elodiei, număr ce era ascultat de serviciile secrete. Pe urmă, a sunat-o de două ori pe sora lui Cioacă, Ana, iar apoi a fost sunată de un bărbat pe nume Niamțu Florin.

Cristian Cioacă și Elodia au fost împreună până pe 29 august 2007
Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă, un cuplu controversat. Sursa foto: România TV

Elodia i-a cerut lui Cioacă să se prezinte la biroul ei pentru divorț

După telefonul lui Niamțu Florin, Elodia a fost sunată din Suedia, iar apelul nu a durat mai mult de 34 de secunde. A sunat apoi pe un alt număr de telefon care îi aparținea tot lui Cioacă. A dat apoi un telefon în Afganistan, iar convorbirea a durat două minute și 11 secunde. A revenit cu un apel telefonic la Cristian Cioacă în jurul orei 14 și 30.

A fost sunată apoi de SPP-istul care era colegul lui Cioacă, pe nume Zabara Daniel. Anchetatorii spun că din cele 7 convorbiri telefonice pe care le-a purtat Elodia Ghinescu cu Cristian Cioacă se poate reține doar solicitarea avocatei ca polițistul să se prezinte la ea la birou ca să vorbească despre divorț.

Cu privire la telefonul primit din Suedia, misterul nu a fost rezolvat nici în ziua de azi, căci anchetatorii nu au fost curioși să afle cine era persoana care a sunat-o pe avocată din Scandinavia și cu ce scop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×