Lovitură pentru Cristian Cioacă! Un nou dosar pentru soțul Elodiei Ghinescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 10:41
Lovitură pentru Cristian Cioacă! Un nou dosar pentru soțul Elodiei Ghinescu GALERIE FOTO
Cristian Cioacă are datorii mari la întreținere. Sursa foto: romaniatv.net

Cristian Cioacă a dat de o nouă belea. Polițistul condamnat la închisoare pentru că a omorât-o pe avocata Elodia Ghinescu are de acum noi probleme în instanță. Polițistul a șocat întreaga României cu crima pe care a comis-o. Acesta a tranșat-o pe avocata din Brașov după ce a ucis-o și multă vreme a ascuns faptele.

Cristian Cioacă, bun de plată

De data aceasta, Cioacă primește o acuzație ceva mai lejeră, în sensul că nu i se pune în cârcă vreo altă faptă de violență sau crimă. Condamnatul din dosarul Elodia este dat în judecată de asociația de proprietari din blocul unde Cioacă are apartament. Acesta nu și-a achitat datoriile, iar acum are o sumă mare de plătit.

”Admite cererea de chemare in judecata formulată de reclamanta Asociatia de Proprietari … in contradictoriu cu pârâtul Cioaca Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de intretinere si penalitati, fond rulment. Executorie”, e decizia judecătorilor, conform spynews.ro.

Elodia Ghinescu a fost declarată dispărută în anul 2009. Sursa foto: wowbiz.ro

Psihoza cazului Elodia

Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare pentru crima comisă în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Condamnarea lui Cioacă a venit după 7 ani de la comiterea faptelor, în 2014. După ce a ucis-o pe avocată, polițistul din Brașov a tranșat-o în cadă, iar apoi i-a ascuns trupul.

Dosarul Elodia a fost deschis în luna septembrie a anului 2017, când Poliția Brașov s-a sesizat în legătură cu acuzațiile-i aduse. La doi ani după declanșarea serialului Elodia pe OTV, în 2009, avocata a fost dată dispărută în mod oficial. La acea vreme, părinții Elodiei promiteau o recompensă de 30.000 de euro pentru cine le găsește fata vie.

Cioacă a devenit pe parcursul desfășurării anchetei o adevărată vedetă la televiziunile din România. Românii s-au împărțit în două tabere, iar polițistul a devenit subiectul a sute de ore de emisie la mai toate canalele de știri și generaliste de la noi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×