Cum arată copilul Elodiei şi al lui Cioacă şi ce s-a ales de micuţ. Era sufletul mamei lui, iar acum o vede doar în poze. Sfâşietor!

în Monden
09/04/2018, 12:34
Cum arată copilul Elodiei şi al lui Cioacă şi ce s-a ales de micuţ. Era sufletul mamei lui, iar acum o vede doar în poze. Sfâşietor! GALERIE FOTO

Micuţul Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, va împlini 13 ani. Născut dintr-o mare iubire dintre o avocată şi un poliţist, copilul a crescut fără mamă, iar tatăl lui este după gratii după ce a fost acuzat că şi-a omorât soţia.

După încarcerarea tatălui său, copilul a fost încredinţat când la bunică, când la mătuşa din partea tatălui, unde se află şi în prezent. Patrick merge la şcoală şi are o copilărie la fel ca toţi cei de vârsta lui, cu excepţia faptului că îşi revede mama doar în fotografii.

Anul trecut, Cristian Cioacă a fost vizitat în puşcărie de fiul lui, Patrick, iar fostul om al legii a izbucnit în plâns. Cu ocazia sarbatorior de iarnă, micuţul a fost dus de rudele lui Cioacă în puşcărie. Născut în ianuarie 2005, Patrick a crescut fără mamă, iar cazul celebrei Elodia este unul cu multe necunoscute chiar şi acum.
Chiar dacă e deja mare, băiatul nu ştie nici în momentul de faţă motivul pentru care tatăl lui se află în închisoare, după ce a fost acuzat că şi-a omorât soţia, pe avocata. Elodia Ghinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×