Cum arată copilul Elodiei şi al lui Cioacă şi ce s-a ales de micuţ. Era sufletul mamei lui, iar acum o vede doar în poze. Sfâşietor!

în Monden
09/04/2018, 12:34
Cum arată copilul Elodiei şi al lui Cioacă şi ce s-a ales de micuţ. Era sufletul mamei lui, iar acum o vede doar în poze. Sfâşietor! GALERIE FOTO

Micuţul Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, va împlini 13 ani. Născut dintr-o mare iubire dintre o avocată şi un poliţist, copilul a crescut fără mamă, iar tatăl lui este după gratii după ce a fost acuzat că şi-a omorât soţia.

După încarcerarea tatălui său, copilul a fost încredinţat când la bunică, când la mătuşa din partea tatălui, unde se află şi în prezent. Patrick merge la şcoală şi are o copilărie la fel ca toţi cei de vârsta lui, cu excepţia faptului că îşi revede mama doar în fotografii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anul trecut, Cristian Cioacă a fost vizitat în puşcărie de fiul lui, Patrick, iar fostul om al legii a izbucnit în plâns. Cu ocazia sarbatorior de iarnă, micuţul a fost dus de rudele lui Cioacă în puşcărie. Născut în ianuarie 2005, Patrick a crescut fără mamă, iar cazul celebrei Elodia este unul cu multe necunoscute chiar şi acum.
Chiar dacă e deja mare, băiatul nu ştie nici în momentul de faţă motivul pentru care tatăl lui se află în închisoare, după ce a fost acuzat că şi-a omorât soţia, pe avocata. Elodia Ghinescu.

Închide ×