Ludovic Orban, sigur pe el înainte de aflarea rezultatelor la alegerile prezidențiale, turul 2: ”Am emoții doar în privința scorului”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 08:51
Ludovic Orban, sigur pe el înainte de aflarea rezultatelor la alegerile prezidențiale, turul 2: ”Am emoții doar în privința scorului”
Ludovic Orban are emoții în privința scorului de la alegerile prezidențiale. Sursa foto: stiri.botosani.ro

Ludovic Orban a votat în urmă cu scurt timp pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Liberalul a mărturisit că a votat pentru o Românie care să se dezvolte. Premierul României are încredere în candidatul pe care-l susține și speră ca rezultatul să fie unul categoric.

Premierul României nu are emoții în privința victoriei, ci a scorului

Premierul României și-a exprimat opțiunea de vot pentru alegerile prezidențiale, iar la ieșirea de la urne a făcut primele declarații. Ludovic Orban a mărturisit că votul din Diapsora este unul „spectaculos” și îi felicită pe românii din afara granițelor că au ieșit într-un număr atât de mare la vot. „Exprimarea votului de către românii din Diaspora îmi arată un interes major pentru soarta ţării şi că există o dorinţă mare de întoarcere acasă a românilor din străinătate”, a declarat liberalul.

Ludovic Orban a spus că nu are emoții în privința victoriei, ci legat de scor. Liberalul a votat pentru o Românie care să fie repectată în Europa. „Nu am emoții în privința victoriei candidatului pe care-l sprijin, ci doar în privința scorului și sper să fie un scor cât mai categoric”, a spus premierul, potrivit digi24.ro.

Mesajul lui Ludovic Orban pentru cetățenii români

„Am un mesaj pentru români. Când sunt alegeri, românii pot alege în ce direcţie merge ţara. Trebuie să îşi folosească acest drept fundamental. Chiar dacă unii consideră că votul lor e prea mic, eu le spun că pic cu pic se face mare. Totdeauna la alegeri avem emoţii, pentru că oamenii îşi exercită voinţa”, a mai spus Ludovic Orban, conform romaniatv.net.

De asemenea, premierul a spus care este programul pe care îl are astăzi și că va merge la sediul MAI unde va evalua situația împreună cu comitetul care se ocupă de coordonarea alegerilor. În plus, Ludovic Orban se va deplasa și la sediul MAE pentru a analiza cu echipa de la minister coordonarea alegerilor din Diaspora. Următoarea oprire a fostului ministru al Transporturilor este sediul PNL.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×