Ludovic Orban, reacție fără menajamente la adresa Gabrielei Firea! „Lipsă de bun simț”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 21:22
Ludovic Orban, reacție fără menajamente la adresa Gabrielei Firea! „Lipsă de bun simț” GALERIE FOTO
Ludovic Orban a atacat-o în termeni duri pe Gabriela Firea. Sursa foto - colaj hepta.ro

Noul premier al României Ludovic Orban a avut o reacție fără menajamente la adresa Gabrielei Firea! Șeful Executivului spune că Primarul General al Capitalei este lipsit de bun simț atunci când solicită bani de la buget.

Ludovic Orban, reacție fără menajamente la adresa Gabrielei Firea!

”Bucureștiul e cel mai bogat oraș al României. A cere bani de la bugetul de stat mi se pare o lipsă de bun simț.

Bugetul de stat este alimentat cu taxe și impozite plătite și în Moldova, unde oamenii au nivel de viață mult mai scăzut, și din Oltenia, și din Brașov. Toate lumea plătește la bugetul de stat”, a zis Ludovic Orban.

„Lipsă de bun simț”

”Mi-a solicitat să-i aloc, din fondul de rezervă al Guvernului, 667 milioane. Nu puteam să-i dau banii în condițiile în care erau peste 1500 de localități care riscau să termine anul fără să poate plăti salarii, fără a putea plăti iluminatul public.

Acești bani au fost alocați acolo”, a mai zis premierul la România TV. Vă readucem aminte că între cei doi există un conflict mai vechi. Atât Ludovic Orban, cât și Gabriela Firea au făcut în trecut mai multe declarații dure unul la adresa celuilalt.

„În ceea ce privește administrația, Orban dovedește foarte clar că nu a evoluat absolut deloc de când era viceprimar al Capitalei.

Imi spun colegi din Primărie că nu făcea altceva decât să stea în birou, (…) numai cu băutură, numai cu țigări (..) văd că nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel.

 A spus că cine seamănă vânt culege furtună. Să înțeleg că atunci când mă certam cu domnul Dragnea pentru că mi-a tăiat din buget era de partea mea? El acum se poartă exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea.

Țevile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când a ajuns în mandatul lui Isărescu. Cu băutură și mandolină nu rezolvă nimic”, i-a transmis Gabriela Firea premierului Ludovic Orban în urmă cu doar câteva zile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×