Ludovic Orban, mesaj pentru români! „Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut. Un an nou fericit”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 14:23
Ludovic Orban, mesaj pentru români! „Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut. Un an nou fericit” GALERIE FOTO
Premierul Ludovic Orban prezideaza, la Palatul Victoria, ultima sedinta a executivului pe anul 2019. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru români înainte de trecerea în anul 2020! Premierul a afirmat cu ocazia Anului Nou, că trebuie să învăţăm din evenimentele anului 2019, ca să ştim ce avem de făcut pentru „a împlini cu adevărat visul de libertate, democraţie şi prosperitate”. Nu e singurul politician care a avut mesaje.

Ludovic Orban, mesaj pentru români!

„Intrăm într-un an nou şi un nou deceniu, care îmi doresc să însemne şi începutul unei perioade de normalitate şi de reală democraţie pentru România.

Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut pentru a împlini cu adevărat visul de libertate, democraţie şi prosperitate, care i-a mobilizat pe români cu 30 de ani în urmă împotriva totalitarismului.

„Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut. Un an nou fericit”

Întâmpinăm noul an cu speranţă şi încredere în drumul pe care ni l-am ales, din nou în marea familie europeană şi parteneri apreciaţi ai Alianţei Nord-Atlantice. Să ne bucurăm de tot ceea ce am reuşit împreună!

Anul 2020 să vină cu sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi. Un an nou fericit! La mulţi ani, tuturor românilor!”, transmite Ludovic Orban, într-un comunicat de presă.

Şi liderul USR, Dan Barna, le-a urat celor care îi urmăresc activitatea pe Facebook la mulţi ani şi a făcut, totodată, un bilanţ al anului 2019. „La mulţi ani, România! 2019 a fost un an tare complicat.

În ianuarie, era deja a treia iarnă în stradă la proteste şi PSD domina încă totul, astfel că cei mai pesimişti dintre noi nu vedeau încă drumul de ieşire din zona întunecată în care ţara era târâtă sub regimul lui Liviu Dragnea.

În decembrie avem un guvern nou şi perspectivele unor alegeri care să ne reaşeze pe drumul dezvoltării. USR cu al său doar 9% în Parlament, nu numai că a rezistat, dar a şi luptat cu înverşunare pentru revenirea României la parcursul ei firesc, cel european.

Am fost pe stradă când a fost nevoie să fim pe stradă, am făcut tot ce ţinea de noi în Parlament şi oriunde am putut să ne facem auzită vocea şi mesajul cetăţenilor. Am făcut Alianţa USR PLUS atunci când a fost necesar.Nu am dat înapoi, nu am ezitat”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×