Ludovic Orban, acuze la adresa contestatarilor! „Le spun mincinoşilor că nu am tăiat bani de la sănătate”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 11:10
Ludovic Orban, acuze la adresa contestatarilor! „Le spun mincinoşilor că nu am tăiat bani de la sănătate” GALERIE FOTO
Ludovic Orban îi contrazice pe contestatari. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Noul premier al României Ludovic Orban a lansat mai multe acuze la adresa contestatarilor! Acesta a ținut să transmită opiniei publice că nu există nicio tăiere din bugetul alocat Ministerului Sănătăţii, aşa cum s-a spus în ultima perioadă.

Ludovic Orban, acuze la adresa contestatarilor!

„La sănătate, am văzut niște fake-uri absolut îngrozitoare cum că noi am tăiat bugetul. Le spun acestor mincinoși că bugetul la sănătate trebuie calculat atât bugetul ministerului Sănătății, cât și bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Dacă vom compara bugetul pe 2020, ministerul Sănătății plus CNAS, o să constatăm că este o creștere semnificativă, de câteva miliarde, față de legea bugetului de stat adoptată în 2019 de Guvernul PSD”, a spus Ludovic Orban, la România TV.

„Le spun mincinoşilor că nu am tăiat bani de la sănătate”

Mai mult de atât, Ludovic Orban a catalogat drept fake news şi informaţiile apărute în spaţiul public despre o răcire a relaţiilor dintre el şi preşedintele Klaus Iohannis. „Informațiile care apar sunt invenții care sunt făcute de răuvoitori.

Oameni care încearcă să sfideze evidența și ceea ce orice om cu bun simț poate să vadă o colaborare loială, extrem de serioasă care e bazată pe o abordare serioasă a problemelor țării.

O comunicare permanentă pentru identificarea de soluții pe care le discutăm și pe care le punem în practică împreună”, a mai spus Ludovic Orban

De curând, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma că Guvernul Orban a „golit ilegal fondul de rezervă către primarii PNL”, care ar fi primit alocări triple faţă de cei ai PSD.

„Bun simţ, domnule Orban, este să aloci banii publici, transparent, în funcţie de nevoile reale ale comunităţilor locale şi indiferent de cine sunt conduse.

Neruşinare este să pedepseşti cetăţenii pentru că sunt conduşi de un primar de altă culoare politică”, a spus Ciolacu despre felul în care liberalii cheltuie banii de la buget.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×