Ludovic Orban a convocat şedinţă de Guvern în mini-vacanţa bugetară. Actele de pe masa premierului

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 15:48
Ludovic Orban a convocat şedinţă de Guvern în mini-vacanţa bugetară. Actele de pe masa premierului
Ludovic Orban, ședință de Guvern în cea de-a treia zi de Crăciun. Sursa foto: gov.ro

Chiar dacă ne aflăm în plină vacanță de Sărbători, Ludovic Orban nu își menajează deloc miniștrii din Guvern. Premierul a luat decizia de a-i convoca pe membrii Cabinetului său la o nouă ședință ce urmează să aibă loc pe 27 decembrie, în cea de-a treia zi de Crăciun.

Ludovic Orban a convocat ședință de Guvern pe 27 decembrie. Agenda nu a fost făcută publică

Conform informațiilor oficiale, miniștrii Executivului liberal se vor reuni vineri pentru o rundă de discuții ce este programată să înceapă la ora 20:00, iar în ceea ce privește principalele puncte aflate pe ordinea de zi, acestea nu au fost făcute publice pentru moment.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, pe agenda ședinței convocate de Ludovic Orban se află o serie de măsuri ce vizează domeniul mediului, dar și amânarea unor termene pentru anul viitor. Totodată, premierul le-a solicitat membrilor Guvernului să se prezinte la Palatul Victoria și pe data de 30 decembrie, când urmează să fie dezbătută o modificare importantă adusă taxei clawback, achitată în sectorul medicamentelor.

Ludovic Orban, mesaj special de Crăciun: „Să păstrăm în fiecare zi dorința de a face bine”

Chiar dacă își va întrerupe vacanța mai devreme decât s-ar fi așteptat, Ludovic Orban sărbătorește Crăciunul așa cum se cuvine, alături de cei dragi. Premierul nu a uitat, însă, nici de cetățenii români, pe care i-a îndemnat să nu-și piardă dorința de a-i ajuta pe semenii lor, mai ales în aceste vremuri nu tocmai ușoare.

Spiritul Crăciunului, colindele şi tradiţiile ne bucură din nou sufletul şi renasc dorinţa de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici şi mai solidari. 

Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu linişte, belşug, bucurii şi iubire, dragi români, oriunde vă aflaţi! Crăciun fericit!”, a transmis șeful Executivului, completat în scurt timp și de președintele Klaus Iohannis.

Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne încărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generoziţii faţă de ceilalţi.

În spiritul sfintelor sărbători, să ne regăsim credinţa să fim mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit, oridunde v-aţi afla!”, a transmis șeful statului.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×