Lucky Hell a înghitit sabia la Românii au Talent! Jurații și-au acoperit ochii de teamă. VIDEO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 08:45
Lucky Hell a înghitit sabia la Românii au Talent! Jurații și-au acoperit ochii de teamă. VIDEO GALERIE FOTO
Lucky Hell a electrizat publicul la show-ul TV Romanii au Talent

Show total, vineri seara, la Românii au Talent, unde o înghițitoare de săbii extrem de sexy a electrizat sala! Blonda venită din Australia s-a jucat cu sabia și cu mintea bărbaților până a ridicat sala în picioare, aplauzele fiind frenetice și acestea au continuat minute în șir!

Lucky Hell a făcut spectacol la Romanii au Talent

Show-ul lui Lucky Hell a început calm, într-o atmosferă tipic japoneză, relaxată, care amintea de lumea gheișelor, sau a dansului kabuky, după cum a spus expertul Florin Călinescu, care părea că știe ce vorbește. Celebrul jurat a spus că este un dans celebru japonez, contrazis ușor de Wikipedia, care spune că este unul dintre cele trei mari stiluri de teatru japonez, iar durata medie a unei piese kabuki este de 5 ore.

Reprezentația blondei de la Românii au Talent a durat mult mai puțin, dar a fost un număr foarte intens! După ce și-a înlăturat kimono-ul, blonda în vârstă de 42 de ani a rămas într-un costum de baie din piele galbenă, care amintea de celebra Beatrix Kiddo, interpretată de Uma Thurman în filmul Kill Bill!

Lucky Hell Romanii au Talent
Lucky Hell a primit patru de DA si merge mai departe la Romanii au Talent

La fel ca actrița care a sfârtecat sute de oameni în fiecare film Kill Bill, Lucky Hell a scos din recuzită o sabie ninja ascuțită pe care a început s-o învârtă în aer. După câteva mișcări foarte sexy, Lucky Hell a pus sabia în gură și a înghițit-o încet, spre surprinderea întregii audiențe. A înghițit-o pe toată și nu părea a fi un truc. Mai mult, sexoasa blondă a și gesticulat cu sabia în gură, făcându-le și cu mâna juraților. Vezi video AICI!

Lucky Hell i-a dat pe spate pe toți cei prezenți, după ce a scos sabia din gât, apoi s-a șters discret la gură, moment foarte apreciat de actorul Florin Călinescu. Toți cei patru jurați au fost foarte plăcut impresionați de spectacolul blondei care va merge mai departe, cu patru de „DA”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×