Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Romanii au Talent! Juriul, înmărmurit când i-a aflat povestea: „Murea dacă nu ajungeam în Italia!” Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 22:37
Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Romanii au Talent! Juriul, înmărmurit când i-a aflat povestea: „Murea dacă nu ajungeam în Italia!” Video GALERIE FOTO
Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Romanii au Talent

Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Românii au Talent, i-a impresionat pe jurați, a ridicat publicul în picioare și s-a calificat în etapa următoare cu patru de DA. Juriul a înmărmurit când i-a aflat povestea. Claudia a fost diagnosticată cu retard în copilărie și ar fi murit dacă familia nu pleca în Italia cu ea.

Juriul de la Românii au Talent, înmărmurit când a aflat povestea Claudiei Vesa

„Medicii mi-au spus că nu este tratament în România. După 6 luni începea să se vadă retardul, nu mai putea să facă ceea ce făceau alți copii de vârsta ei. Și atunci medicii au zis că este retard și pe măsură ce trecea timpul era tot mai grav. A început să aibă criză epileptică, pierduse și auzul și văzul. Nu știam ce să facem cu fata, mie mi-a fost greu să aștept, să o las să moară pe Claudia, pentru că dacă nu ajungeam în Italia, Claudia murea.

Juriul de la Românii au Talent, înmărmurit când a aflat povestea Claudiei Vesa
Juriul de la Românii au Talent, înmărmurit când a aflat povestea Claudiei Vesa

Mă gândesc că tot ceea ce s-a întâmplat este un miracol foarte mare, Cineva de sus ne-a ajutat mereu. Când era micuță, Claudia era o fetiță foarte… se vedea că vrea să trăiască. Toți spuneau că e foarte curajoasă și foarte plină de viață, chiar dacă îi era rău. În Italia a mers la o școală normală și chiar dacă nu reușea să scrie, să citească și să facă calcule precum copiii normali, ea desena foarte mult. Mă gândeam că atunci când va fi mare va avea talent la desen și nicidecum la cântat”, a povestit, în lacrimi, mama Claudiei, iar juriul a înmărmurit când i-a aflat povestea. Vezi aici VIDEO cu momentul magnific al Claudiei.

Mama Claudiei Vesa
Mama Claudiei Vesa

Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Romanii au Talent

Claudia Vesa a cântat O Sole Mio la Romanii au Talent, i-a impresionat pe cei patru jurați cu vocea sa minunată și a ridicat publicul în picioare. A primit patru de DA și s-a calificat în etapa următoare, demonstrând că, în ciuda tuturor dificultăților întâmpinate încă de la o vârstă fragedă, a avut curaj să înfrunte problemele cu optimism, să își găsească pasiunea și talentul și să facă o sală întreagă să vibreze în momentul în care cântă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×