Elena Gibson, poveste de viață uluitoare! Cine e balerina care a dansat la bară la Românii au Talent. Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 23:59
Elena Gibson, poveste de viață uluitoare! Cine e balerina care a dansat la bară la Românii au Talent. Video GALERIE FOTO
Elena Gibson, poveste de viață uluitoare! Cine e balerina care a dansat la bară la Românii au Talent

Elena Gibson, balerina care a dansat la bară la Românii au Talent, are o poveste de viață uluitoare. În anul 2000, pe când dansa în Germania, a suferit un accident care i-a curmat cariera de balerină, însă nu s-a lăsat descurajată și a urmat cursurile unei școli de circ.

Cine e balerina care a dansat la bară la Românii au Talent

Elena Gibson s-a apucat de dans la vârsta de 6 ani, urmând modelul mamei ei, care a fost balerină. Familia ei a plecat din România în 1990 în căutarea unui trai mai bun și s-a stabilit în Italia. Elena a primit o bursă la National Ballet of Canada School și a plecat singură peste Ocean. Din păcate, în anul 2000, pe când dansa în Germania, a suferit un accident de mașină.

A urmat o perioadă dificilă, iar Elena Gibson s-a mutat la Londra, unde a urmat cursurile unei școli de circ, și și-a creat propriul stil și propriile numere. „M-am îndrăgostit de ideea de a combina dansul la bară cu baletul și astfel s-au născut câteva spectacole de-ale mele. Inspirată de Natalie Portman, din filmul Black Swan, am creat numărul cu lebăda neagră, pentru care am primit recenzii foarte bune”, a spus concurenta.

Elena Gibson, la Românii au Talent
Elena Gibson, la Românii au Talent

Elena Gibson, poveste de viață uluitoare

Elena Gibson a câștigat titlurile de Miss Pole Dance Marea Britanie și Miss Pole Dance World și spune că că unul dintre cele mai fericite momente din viața ei a fost atunci când a născut-o pe fiica sa, Grace Esme. Concurenta de la Românii au Talent a impresionat juriul și s-a calificat în etapa următoare. Vezi aici VIDEO cu numărul Elenei Gibson.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×