Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat! „Un mare OM s-a stins săptămâna trecută”

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri mondene
25/09/2019, 09:34
Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat! „Un mare OM s-a stins săptămâna trecută” GALERIE FOTO
Lucian Bute a postat mesajul pe pagina personală de Facebook. Sursa foto - facebook

Fostul campion mondial Lucian Bute este în doliu după ce un apropiat de-al lui a murit! Vestea l-a întristat rău pe Bute care a ținut să posteze pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor în memoria acestuia. Prietenii și fanii lui i-au trimis multe gânduri senine. Astfel, Abraham (Abe Pervin), unul dintre antrenorii de box legendari din Canada, care a lucrat cu pugilistul român, s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile.

Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat!

Acesta a murit în somn la puțin timp după ce împlinise nu mai puțin de 100 de ani. Mai mulți pugiliști din întreaga lume au avut postări emoționante în memoria lei, iar printre aceștia se numără și românul Bute. Fostul pugilist a scris un mesaj în limba franceză, iar altul în limba română. Acesta și-a arătat recunoștința față de Abe Pervin alături de care s-a antrenat mult timp și pe care l-a avut alături în multe meciuri.

“L-am avut aproape la începutul carierei de profesionist la Montreal… a fost în colțul meu la multe meciuri..am fost foarte impresionat de cum lucra în sală cu mine dar și cu alți boxeri… la peste 80 de ani cât avea când l-am cunoscut eu… dar cel mai mult am apreciat sfaturile lui despre box și viață… Un mare OM s-a stins săptămâna trecută.

Lucian Bute, în doliu după moartea unui apropiat! Mesaj Bute
Mesajul lui Bute a fost apreciat de foarte mulți oameni. Sursa foto – facebook

„Un mare OM s-a stins săptămâna trecută”

A făcut-o la venerabila vârstă de 100 de ani…și care încă venea în sala de box până anul trecut… Abe Pervin, Dumnezeu să te odihnească ????” este mesajul scris de Lucian Bute pe pagina lui de Facebook. Mesajul lui a fost apreciat de mulți internauți care au aplaudat la scenă deschisă cuvintele scrise de Lucian Bute. “Ce fotografie frumoasa… O privire care inseamna multe, incredere, compasiune, toleranta, curaj… toate lucrurile de care un champion (n.r.: campion) are nevoie… de la cei din jurul lui chiar daca este un talent si munceste mult.

Bravo, Lucian pentru cuvintele frumoase scrise despre acest om…”, “Dumnezeu să îl odihnească în pace ?????”, “Cu satisfacție și încredere privea spre tine, Lucian… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace ??” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×