Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu. Daniel Zamfir demisionează din ALDE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 21:44
Lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu. Daniel Zamfir demisionează din ALDE GALERIE FOTO
Daniel Zamfir demisionează din ALDE. Sursa foto: digi24.ro

Plecare spectaculoasă din ALDE! Senatorul Daniel Zamfir a anunțat joi seara la Antena 3 că demisionează din ALDE, supărat pe Călin Popescu Tăriceanu! „Mă despart definitiv și irevocabil de domnul Tăriceanu”, a spus Daniel Zamfir, care și-a și anunțat intrarea în PSD.

Daniel Zamfir demisionează din ALDE

Imediat după ce și-a dat demisia din ALDE, Zamfir l-a acuzat pe Călin Popescu-Tăriceanu”s-a predat și a predat și ALDE”„Din seara asta îmi dau demisia de la ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart definitiv și irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere.

Vă și spun de ce mă despart de Călin Popescu-Tăriceanu, pentru că cea mai mare dezamăgire a mea ca om politic este Călin Popescu-Tăriceanu”, a declarat senatorul Daniel Zamfir.

Daniel Zamfir demisionează din ALDE
Daniel Zamfir demisionează din ALDE. Sursa foto: newsweek.ro

Tăriceanu: ”Am luat act de faptul că a trecut la PSD”

„Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare, trei ani în care s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte măsuri economice bune luate de această guvernare, le anulează acum votând guvernul Orban.

Singurul lucru pe care l-am auzit de la Tăriceanu în legătură cu acest guvern e că sunt prea puține femei în guvern”, a mai spus Zamfir.

Călin Popescu Tăriceanu nu pare foarte afectat de pierderea suferită de partidul condus de el. Liderul ALDE a anunţat recent că senatorul Daniel Zamfir şi-a pierdut calitatea de preşedinte ALDE Braşov şi în curând va fi dat afară şi din partid, ca urmare a faptului că acesta a ales să activeze în grupul PSD din Senat.

„Domnul Zamfir a anunţat public. Eu nu am mai vorbit cu el, pentru că nu stau să-l trag de mânecă. S-a hotărât, a anunţat că trece la PSD şi cu asta basta. Cum trece şi cât trece, că trece doar cu jumătatea de sus a corpului nu mă mai interesează.

Am luat act de faptul că a trecut la PSD, şi-a pierdut calitatea de preşedinte al filialei Braşov şi bineînţeles că îşi va pierde şi calitatea de membru, nu e niciun fel de problemă. E o chestiune care ţine şi de legea partidelor, nu poţi să fii membru în două partide. A ales, asta e”, a declarat Tăriceanu.

Sebastian Lăzăroiu prevedea din vară mutările de trupe din ALDE

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, anunța mișcarea aceasta încă din vară! Acesta prognoza că Daniel Zamfir îl va trăda pe Tăriceanu și se va alătura PSD împreună cu tot cu un grup consistent de parlamentari ALDE. Lăzăroiu spunea atunci că Zamfir primea la schimb funcția de președinte al Senatului.

„Se aude ca Daniel Zamfir va fi facut de pesedisti sef la Senat si va aduce cu el parlamentari ALDE, conservand majoritatea actuala.Ce lectie grozava pentru Tariceanu! Exact la fel a facut PSD cu el cand l-a scos din PNL si i-a dat sefia Senatului. Intotdeauna se gaseste un tradator mai mare ca tine chiar langa tine”, scria Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×