Viorica Dăncilă explică relația cu Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 08:27
Viorica Dăncilă explică relația cu Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu
Viorica Dăncilă, declarații incendiare despre relația pe care o are cu Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a făcut declarații incendiare, la România TV, despre relația pe care o are cu liderul Partidului Social Democrat, dar și cu omul politic, Călin Popescu-Tăriceanu.  Întrebată despre descrierea celor doi, aceasta a afirmat că sunt: „Doi oameni puternici, cu personalitate puternică, doi oameni implicaţi, doi oameni care, prin activitatea lor, vor să facă lucruri foarte bune pentru români”. 

”Am lucrat de atâţia ani cu Liviu Dragnea. Lucrez de 14 ani cu el, vin de la Teleorman. Nu ar fi promovat pe cineva în care nu crede”, a mai afirmat premierul României

Viorica Dăncilă, despre relația cu Dragnea și Tăriceanu

Șeful Guvernului a făcut declarații uimitoare, în cadurl unei emisiune de la România TV, referitoare la relația nemaipomenită pe care o are cu liderul PSD, Livu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu. „Cu domnul Dragnea am o relaţie bună din mai multe puncte de vedere. Noi suntem un guvern politic. Suntem susţinuţi de PSD şi de ALDE, de coaliţie. Programul de guvernare este programul PSD şi eu trebuie să îl pun în practică. Trebuie să avem discuţii legate de programul de guvernare. De nouă luni de zile sunt şi preşedinte executiv al partidului, deci este necesară o cooperare pe linie politică.

Viorica Dăncilă, Liviu Dragne ași Călin Popescu-Tăriceanu
Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu

Este important ca partidul să te susţină în măsurile pe care vrei să le iei, să simţi că ai această susţinere din partea partidului în deciziile pe care le adopţi şi am o relaţie bună cu preşedintele partidului, cum este normal să am o relaţie bună şi cu preşedintele ALDE. Cred că este foarte bine să luăm aceste decizii împreună, pentru că eu sunt premier nu în nume personal, sunt premier pentru că m-a susţinut alianţa, pentru că această alianţă creează majoritatea care ne susţine în Parlament şi atunci este normal să avem o cooperare politică foarte bună”, a declarat în cursul zilei de duminică, 23 decembrie, Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×