Klaus Iohannis pregătește un referendum pentru a scăpa de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 14:25
Klaus Iohannis pregătește un referendum pentru a scăpa de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă!
Klaus Iohannis se pregătește să scape de Viorica Dăncilă și de Liviu Dragnea?

Klaus Iohannis este hotărât să le ofere o ultimă lovitură celor mai controversați oameni din politica românească a zilelor noastre, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Potrivit unor surse, șeful de stat se pare că ar fi pregătit să organizeze un referendum, odată cu alegerile europarlamentare.

Pentru acesta se arată tema potrăvit căruia România să facă trecerea de la republică semi-rezidențială la republică prezidențială. Șeful de stata se pregătește pentru lovitura finală pe care o așteptau mulți români!

Klaus Iohannis, referendum contra Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea!

Klaus Iohannis pregătește de ultima lovitură, cea mai așteptată de unii români! Șeful de stat este hotărât să organizeze un referendum pentru a îi elimina pe Vasilica-Viorica Dăncilă și pe Liviu Dragnea, lider al Partidului Social Democrat, afară din Sfera politică. Recent, președintele Românieie a făcut declarații potrivit cărora un referendum este pe cale să se nască, având în vedere trecerea țării de la o republică semi-prezidenţială, la una prezidențială. Dacă inițiativa va ave aun final dorit, se anunță vremuri grele pentru Partidul Social Democrat. În condițiile care vor veni după schimbarea în republică exclusiv prezidențială, Klaus Iohannis va deveni de asemenea și șeful Guvernului.

Viorica Dăncilă și Liviu Dagnea
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

În acest context, dacă PSD nu câștigă alegerișe prezidențiale ce urmează, multe schimbări tragice se vor asupra către aceștia.  “Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul. Voi avea grijă să colaborăm doar pe chestiuni europene. Colaborarea mea cu PSD a ajuns la un minim istoric. (…) Sunt extrem de nemulţumit. (…) Colaborarea s-a redus la nimic. Ca să nu apară interpretări care nu au suport instituţional. Vreau să se ştie că atunci când particip la şedinţa de Guvern prezidez şedinţa de Guvern. Decizia asupra punctelor în şedinţa de Guvern aparţin Guvernului, în speţă doamnei premier. Având în vedere toată acestea cred că putem să avem o întâlnire instituţional corectă”, a declarat ferm șeful de stat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×