Loteria Română, acuzată de înșelăciune! Ce s-a întâmplat cu tragerile duble de sărbători

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/01/2019, 15:41
Loteria Română, acuzată de înșelăciune! Ce s-a întâmplat cu tragerile duble de sărbători GALERIE FOTO
Loteria Română acuzată de înșelăciune, după tragerea de Revelion

Loteria Română este acuzată dur pe internet, pe pagina de Facebook, acolo unde oamenii sunt foarte supăraţi şi spun că au fost înşelaţi. La ultima extragere, cea de Revelion, s-a anunţat pe ziarul publicaţiei că vor fi extrageri duble şi preţuri unui bilet cu o singură variantă a crescut. A existat tragere specială pe 31 decembrie, însă nu a fost una dublă, iar oamenii s-au enervat şi ameninţă că vor face reclamaţii.

„La tragerile loto de luni, 31 decembrie 2018, Loteria Română a acordat peste 47.400 castiguri în valoare totală de peste 3,9 milioane de lei. La tragerea Loto 5/40, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câștig în valoare de 106.626,00 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 18-093 din Pestisani, judetul Gorj. De asemenea, s-a castigat si premiul de categoria a III-a in valoare de 58.714,02 lei, iar biletul norocos s-a jucat in agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita.

Loteria Română acuzată de înșelăciune

La tragerea Noroc, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câștig în valoare de 213.541,02 lei. Biletul norocos a fost jucat la agenția 14-085 din Baraolt, judetul Covasna. Primele trageri loto din acest an vor avea loc duminica, 6 ianuarie 2019. Mult #noroc!”, este ultima postare a Loteriei Române, iar au fost foarte deranjaţi şi au lăsat comentarii negative prin care au făcut acuzaţii de înşelăciune:

 

Mesajele apărute pe pagina de Facebook a Loteriei Române
Mesajele apărute pe pagina de Facebook a Loteriei Române

 

„Păcăleala!!! Sa nu mai băgăm banii in buzunarele celor de la loteria romană care își păcălesc jucătorii. Eu nu voi mai juca. Ați luat banii oamenilor si va faceti ca ploua. Sa va fie rusine dar nu știți ce este aceea” „A fost ultima oara cand am jucat la loterie…asa ar trebui sa faca fiecare,sa nu va mai faca voua vanzare hotilor…de ani intregi extragere dubla si acum ati dat-o de gard…”, „Dar nu era extragere dubla??cum asa..noi am platit pentru extragere dubla”,

„Extrageri duble. Tepa ca de sfarsit de an”, „Am sa fac o reclamatie pentru inselaciune la Procuratura…”, „Luati bani de extragere dubla si cand colo o singura extragere! Luati cumva bani imprumut de la oameni?”, „Mama cati jucatori suntem dezamagiti.dc am platit dublu??am facut cumva donatii??”, sunt doar câteva dintre mesajele ce au apărut pe pagina de Facebook a Loteriei Române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×