Extragere la Loteria bonurilor fiscale, duminică, 18 noiembrie 2018! Rezultatele extragerii

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 23:03
Extragere la Loteria bonurilor fiscale, duminică, 18 noiembrie 2018! Rezultatele extragerii
Extragerea de duminică, 19 noiembrie 2018, la Loteria bonurilor fiscale

A avut loc o nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale duminică, 18 noiembrie 2018. Ministerul Finanțielor Publice(MFP) a pus la punct o nouă extragere a bonurilor fiscale. În cadrul acesteia au participat bonurile adunate din perioada 1-31 octombrie 2018.


UPDATE duminică, ora 23:00 / Ziua câştigătoare pentru luna octombrie este 29! Aşadar bonurile câştigătoare vor fi din 29 octombrie! În etapa a doua se vor determina cele maximum 100 de bonuri căștigătoare.

504 lei este valoarea câştigătoare a bonurilor fiscale din 29 octombrie!

Revendicarea premiilor se face de luni încolo, timp de 30 de zile!


Cu toate acestea, fondul de premiere a rămas neschimbat; anume: un milion de lei, din care se vor fi acordat maximum 100 de premii. Segmentul de câștigători va fi realizat în două etape. Astăzi a fost organizată prima etapă. Aceasta a constat dintr-o extragere a biletelor care vor fi determinate în ziua emiterii și valoarea bonurilor norocoase, care aduc câștigul mult dorit. Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe postul TVR1, după ora 23:00.

Însă, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, se va organiza o a doua extragere care va elucida misterul, adică va determina cele maximum 100 de bonuri căștigătoare. De asemenea, pentru curioși, rezultatele extragerii vor fi publicate în mediul online, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice(MFP), al C.N ”Loteria Română” și pe cel al Agenției Naționale de Administrare Fiscală(ANAF), iar ele vor putea fi găsite acolo timp de minimum 30 de zile.

Extragere Loteria bonurilor fiscale de duminică, 18 noiembrie 2018

fotografie in care se afla un morman de bonuri fiscale
Extragere Loteria bonurilor fiscale de duminica 18 noiembrie 2018

Pentru a clarifica un alt aspect, un bon fiscal se poate considera câștigător numai dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege. Acesta trebuie să aibă înscrise elemente obligatorii care demonstrează că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Totodată, fiecare unitate ANAF la care se depun bonuri în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora pe care va fi scris ”conform cu originalul”, alături de un număr unic de înregistrare.Iar, pentru a asigura concurenții că totul este conform legii, lista care conține numerele unice de înregistrare va fi publicată tot în mediul online de MFP și ANAF.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×