Loteria bonurilor fiscale 16 decembrie 2018 LIVE. Azi e extragerea bonurilor câștigătoare pentru luna noiembrie

Raluca Ogaru    Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 09:42
Loteria bonurilor fiscale 16 decembrie 2018 LIVE. Azi e extragerea bonurilor câștigătoare pentru luna noiembrie GALERIE FOTO
Loteria bonurilor fiscale 16 decembrie 2018. Care sunt bonurile câștigătoare pe luna noiembrie

Astăzi, 16 decembrie 2018, are loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale! Devenită deja o tradiție în rândul românilor, care își încearcă norocul, aceasta este organizată de Ministerul Finanţelor Publice (MFP). Într-un comunicat dat publicității, oficialii instituției au spus că la această extragere participă bonurile emise în perioada 1 – 30 noiembrie 2018. REZULTATELE EXTRAGERII VOR FI PUBLICATE IN TIMP REAL PE STIRI MONDENE!

Fondul de premiere a rămas neschimbat, respectiv un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Ca de obicei, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Loteria bonurilor fiscale LIVE: extragerea de duminică, 16 decembrie 2018

Alegerea câștigătorilor de astăzi se va face în două etape. Cea dintâi este formată din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare, relatează Agerpres. Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată pe TVR 1, luni, 17 decembrie 2018, începând cu ora 21:00. În cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere. Explicația: pentru determinarea celor maximum de 100 de bonuri câştigătoare.

Norocoșii din noiembrie de la Loteria bonurilor fiscale își pot depune cererile de revendicare începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Astăzi poți afla bonurile câștigătoare pe luna noiembrie

Când are loc extragerea pentru Loteria Bonurilor Fiscale, la televizor

Câștigătorii Loteriei Bonurilor Fiscale se vor afla în două etape. Extragerea bilelor care vor specifica ziua emiterii bonului și valoarea lui se va face duminică, 16 decembrie 2018. Înregistrarea acestei extrageri se va difuza pe TVR1, luni, la ora 21.00.

Extragerea pentru Loteria Bonurilor Fiscale este așteptată cu sufletul la gură de mii de români
Extragerea pentru Loteria Bonurilor Fiscale este așteptată cu sufletul la gură de mii de români

În extragerea pentru ziua emiterii bonului, se vor folosi bilele de la 1 la 30, iar în etapa a doua se va stabili valoarea bonurilor câștigătoare. Extragerea se va realiza cu urnele și bilele puse la dispoziție de Loteria Română. Rezultatele Loteriei Bonurilor Fiscale 2018 vor fi publicate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi cel al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Condiții pentru un bon fiscal câștigător

Vă reamintim că un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege. Asta presupune să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat – de pildă: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine.

De asemenea, fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea “conform cu originalul”. În plus, pe aceasta va fi scris numărul unic de înregistrare. Din dorința de a asigura transparenţa în legătură cu Loteria bonurilor fiscale, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

Închide ×