Lori Loughlin a fost arestată de FBI. Ce acuzații i se aduc celebrei actrițe din serialul 90210

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 20:01
Lori Loughlin a fost arestată de FBI. Ce acuzații i se aduc celebrei actrițe din serialul 90210 GALERIE FOTO
Lori Loughlin a fost arestată de FBI

Lori Loughlin a fost arestată de FBI în legătură cu o presupusă schemă în care părinții ei bogați au dat mită pentru a-și primi copiii înntr-un colegiu de vârf. Fostul purtător de cuvânt al FBI, Laura Eimiller, a declarat pentru Fox News că Laughlin a fost arestată în dimineața zilei de miercuri.

Lori Loughlin a fost arestată de FBI

De atunci, blondina se află la Centrul de detenție Metropolitan și așteaptă să apară în fața oamenilor legii la Tribunalul din S.U.A, situat în centrul orașului L.A. Unul dintre reprezentanții lui Loughlin a declarat pentru sursa menționată mai sus că nu are „informații cu privire la clienta sa”.

Însă, avocatul vedetei nu a răspuns la solicitările multiple din partea presei de peste ocean. Marți, autoritățile au mers la casa lui Lori Loughlin, în Los Angeles, și au descoperit că a plecat din țară. Acum, actrița trebuie să facă față uriașului scandal în care este acuzată de conspirație, fraudă prin poștă, potrivit unei plângeri penale.

Lori Loughlin a fost arestată de FBI. Ce acuzații i se aduc celebrei actrițe din serialul 90210
Soțul vedetei, creatorul de modă Mossimo Giannulli, a fost și el arestat pentru aceeași acuzați

Actrița trebuie să facă față scandalului în care este acuzată de conspirație

Soțul vedetei, creatorul de modă Mossimo Giannulli, a fost și el arestat pentru aceeași acuzație, dar a trimis o cauțiune de 1 milion de dolari, marți. De asemenea, implicată în scandal mai este și Felicia Huffman, care a fost și ea arestată, însă la domiciliu, marți. Loughlin și Giannulli sunt acuzați că au fost de acord să plătească 500 de mii de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să aibă un loc în Universitatea din California de Sud.

Loughlin este o actriță americană, model și producător. Este recunoscută pentru rolul ei din serialul ABC Full House, Rebecca Donaldson. De asemenea, aceasta a jucat și rolul lui Jody Travis în The Edge of Night, Debbie Wilson, în serialul CW 90210, Jennifer Shannon în seria de filme de televiziune Mystery Sale (2013- prezent) și Abigail Stanton în „Când sună inima” (2014-prezent).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×