Scandal cu Mihai Sturzu, fostul membru HI-Q, pe tema protestului ”15 minute”. ”Jur că nu înțeleg!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 17:55
Scandal cu Mihai Sturzu, fostul membru HI-Q, pe tema protestului ”15 minute”. ”Jur că nu înțeleg!” GALERIE FOTO
Scandal cu Mihai Sturzu, fostul membru HI-Q, pe tema protestului ”15 minute”

Mihai Sturzu a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, pe tema protestului ”15 minute”. Mai exact, manifestația este, de fapt, un semnal de alarmă pe care cetățenii vor să-l tragă, mulți susținând că nu vor mai permite ca de acum să „meargă și așa”.

Scandal cu Mihai Sturzu pe tema protestului ”15 minute”

Pe de altă parte, există și oameni care nu cred în acest protest sau nu cred în urmările lui. Printre ei se află și fostul membru HI-Q, care a transmis urmăritorilor săi următorul mesaj: „Știu că o să fiu cel mai nepopular de pe planetă, dar pe cuvânt că nu mă prind cu ce ajută treaba aia cu să nu mai facem nimic 15 minute?!

E un fel de grevă generală care să… ce? Adică, în minutul 16, Liviu sau Veo vor spune „frate, așa nu se mai poate, hai să facem autostrăzile și spitalele alea”? Help, people!”, a scris Mihai Sturzu pe pagina sa de socializare.

Scandal cu Mihai Sturzu, fostul membru HI-Q, pe tema protestului ”15 minute”. ”Jur că nu înțeleg!”
Mesajul postat de artist

Grevă genera de o zi în 15 martie

Duminică, peste 200 de protestatari din Cluj au cerut declanșarea unei manifestații generale de o zi în data de 15 martie, aceștia fiind de părere că din cauza hotărârilor Guvernului de modificare a legilor justiției, țara noastră se află în dictatură. „Să fie grevă generală de o zi, în 15 martie, nu doar de 15 minute.

Scandal cu Mihai Sturzu, fostul membru HI-Q, pe tema protestului ”15 minute”. ”Jur că nu înțeleg!”
Fostul membru HI-Q nu înțelege rostul menifestației din data de 15 martie 2019

Să vedem ce se întâmplă pentru că în momentul de faţă, când avem acea secţie de investigare a magistraţilor care este controlată politic se ajunge la justiţie controlată politic, iar România este în dictatură”, a spus unul dintre cei care cred în acest protest. Un altul, potrivit mediafax.ro, a subliniat că acesta este momentul în care toată lumea trebuie să iasă în stradă pentru a transmite Guvernului că independența Justiției nu se negociază și că trebuie retrasă OUG nr. 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×