Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/01/2019, 18:06
Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot

Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și politică! Fostul component al trupei muzicale Hi-Q, care a activat alături de Florin Grozea și Dana Nălbaru, a mers într-o direcție diametral opusă față de ce a făcut până acum.

Mihai Sturzu este pilot de linie la o companie aeriană low-cost, care tranzitează curse în Europa și nu numai. După revelion, Mihai a pilotat o aeronavă în care se aflau și Paul Surugiu-Fuego, scriitoarea și textiera Rodica Elena Lupu, dar și Adrian Enache, Iuliana Marciuc și cei doi copii, Diana și David.

Mihai Sturzu s-a făcut pilot de avion!

Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot. În fotografie apare Mihai Sturzu alături de Fuego.
Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot. În fotografie apare Mihai Sturzu alături de Fuego.

Mihai Sturzu este pilot de linie și a condus la destinație mai multe vedete de la noi din țară. Pasagerii au fost bucuroși să-l aibă ca pilot pe Mihai și s-au și fotografiat cu acesta. Conform dcnews.ro, un pilot pe o linie comercială la această companie aeriană low-cost  câștigă undeva la 36.000 de euro pe an.

Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei„, a declarat Mihai Sturzu.
Fostul cântăreț a studiat filologia și a practicat șase ani de zile handbal de performanță. Apoi s-a apucat de cântat într-o trupă de mare anvergură în anii 2000, a obținut o licență de scafandru profesionist și s-a implicat în politică. Acum, Mihai Sturzu este pilot și își urmează cea mai veche pasiune a sa din copilărie!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×