Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/01/2019, 18:06
Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot

Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și politică! Fostul component al trupei muzicale Hi-Q, care a activat alături de Florin Grozea și Dana Nălbaru, a mers într-o direcție diametral opusă față de ce a făcut până acum.

Mihai Sturzu este pilot de linie la o companie aeriană low-cost, care tranzitează curse în Europa și nu numai. După revelion, Mihai a pilotat o aeronavă în care se aflau și Paul Surugiu-Fuego, scriitoarea și textiera Rodica Elena Lupu, dar și Adrian Enache, Iuliana Marciuc și cei doi copii, Diana și David.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihai Sturzu s-a făcut pilot de avion!

Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot. În fotografie apare Mihai Sturzu alături de Fuego.
Câți bani câștigă lunar Mihai Sturzu, după ce a renunțat la muzică și s-a făcut pilot. În fotografie apare Mihai Sturzu alături de Fuego.

Mihai Sturzu este pilot de linie și a condus la destinație mai multe vedete de la noi din țară. Pasagerii au fost bucuroși să-l aibă ca pilot pe Mihai și s-au și fotografiat cu acesta. Conform dcnews.ro, un pilot pe o linie comercială la această companie aeriană low-cost  câștigă undeva la 36.000 de euro pe an.

Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei„, a declarat Mihai Sturzu.
Fostul cântăreț a studiat filologia și a practicat șase ani de zile handbal de performanță. Apoi s-a apucat de cântat într-o trupă de mare anvergură în anii 2000, a obținut o licență de scafandru profesionist și s-a implicat în politică. Acum, Mihai Sturzu este pilot și își urmează cea mai veche pasiune a sa din copilărie!
Închide ×