Loredana Groza i-a uluit pe fani cu ultima apariție. Critici aspre la adresa vedetei: „Această ținută este penibilă”

Andreea Marin   
în Stiri mondene
06/07/2022, 14:25
Loredana Groza i-a uluit pe fani cu ultima apariție. Critici aspre la adresa vedetei: „Această ținută este penibilă”
Loredana Groza i-a uluit pe fani cu ultima apariție. Foto: colaj Faantik / Instagram

Loredana Groza a uimit din nou! Artista a îmbrăcat o ținută futuristă, care o face să semene cu nimeni alta decât Lady Gaga.

Loredana Groza, apariție similară cu Lady Gaga. Cum s-a îmbrăcat artista

Loredana Groza a adoptat o ținută neobișnuită în cadrul unui concert. Vedeta a purtat o pălărie futuristă care ne reamintește de Lady Gaga și de ținutele sale extravagante.

De asemenea, aceasta a purtat niște cizme înalte cu sclipici și un body de culoare neagră cu o centură în talie. Aceasta a susținut un concert în satul Gogoșul din județul Mehedinți și a postat mai multe imagini de acolo.

Și coafura adoptată de vedetă, care probabil purta o perucă, este similară cu cea a lui Lady Gaga, ambele având un bob scurt, blond.

Lady Gaga la un concert. Foto: Hepta
Lady Gaga la un concert. Foto: Hepta

Loredana, criticată pentru apariția sa

„O noapte de vară de neuitat aseară la Gogoșul”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Fanii nu au fost așa de mulțumiți de ținuta aleasă de vedetă și cineva chiar a criticat-o spunând că încearcă să o imite pe Madonna și a spus că este penibilă pentru că „umblă în chiloți” la vârsta ei.

Aceeași persoană a acuzat-o că nu își acceptă vârsta și le-a dat drept exemple pozitive pe Anca Țurcașiu și Monica Anghel.

„O imiți pe Madonna dar nu îți iese, ai impresia că nu ești apreciată dacă nu umbli în chiloți? La o anumită vârstă această ținută este penibilă și acele mișcări care se vor lascive dar care nu ies.. se vede că mobilitatea cam scârțâie, ultima melodie este chiar frumoasă și îmi place cum sună, păcat că nu îți accepți vârstă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)


Persoane demne care își respectă vârstă sunt Monica Anghel, Anca Țurcașiu și multe altele tot din aceeași generație până și Daniela G. nu apar așa despuiate.

Cine te apreciază o face oricum pentru voce și pentru ce ești că persoană nu pentru cum arăți, tind să cred că am evoluat începe să nu mai fie la modă botoxul și operațiile estetice și se apreciază naturalețea”, a scris un fan nemulțumit de felul cum s-a prezentat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×